Verdiende overwinning Veeland Heren 2

Geplaatst op: 10 maart 2014

Vrijdag 7 maart jl. troffen de volleybalteams Veenland 2 en Unitas 2 elkaar in de Willisstee in Wilnis.

Beide teams uitkomend in de derde klasse hadden er zin in, al was het tijdstip van de wedstrijd wel heel erg vroeg in de avond. Veenland begon de wedstrijd goed en liep langzaam maar zeker weg bij zijn tegenstander die geen antwoord had op de harde aanval van de Wilnissers.

Maar bij de stand 20-13 in het voordeel van de thuisploeg kwam er toch wat storing in het spel van Veenland. Unitas maakte daar dankbaar gebruik van en kwam nog heel dichtbij. Toch was het Veenland dat uiteindelijk de eerste set won en wel met 26-24. In de tweede set waren de spelers van Veenland de weg helemaal kwijt en binnen de kortste keren was het 20-4 in het voordeel van Unitas. Veenland had geen antwoord op de service druk van de tegenstander en verloor deze set met 25-14.

De derde set ging gelijk op en beide teams streden voor wat ze waard waren. De Wilnissers waren net iets beter wat zich uitte in een positief saldo voor Veenland 25-21. De vierde set was een kopie van de derde set en al was het spelpeil niet hoog, beide teams gingen er voor wat de setstand 25-20 op het scorebord bracht.

Uiteindelijk een verdiende 3 – 1 overwinning in deze zeer sportieve wedstrijd in het voordeel van het Wilnisse Veenland. De volgende wedstrijd van het door Flynth adviseurs en accountants en Kringkoop Mijdrecht gesponsorde Veenland is vrijdag 21 maart in de Willisstee.

Vrijdag 7 maart jl. troffen de volleybalteams Veenland 2 en Unitas 2 elkaar in de Willisstee in Wilnis. Beide teams uitkomend in de derde klasse hadden er zin in, al was het tijdstip van de wedstrijd wel heel erg vroeg in de avond. Veenland begon de wedstrijd goed en liep … Lees meer »