Kostbare zege CSW

Geplaatst op: 17 maart 2014

CSW boekte zaterdag op bezoek bij SVL een zeer belangrijke overwinning. De ploeg uit Wilnis sloeg na de rust tweemaal toe en boekte zodoende een verdiende 0-2 overwinning.

In het begin van de wedstrijd was de eerste mogelijkheid voor de thuisploeg. De bal werd achterin bij CSW niet goed weggewerkt waardoor een speler van SVL vrij op doelman Freek in ’t Veld kon aflopen die vervolgens prima redding bracht. Daarna de eerste kans voor de ploeg uit Wilnis Bij een goed genomen vrije trap van Elias Mselmi was er niemand voor het doel om in te schieten en even later draaide Mselmi zich knap vrij maar vrij voor de doelman wist hij het karwei niet af te maken omdat de keeper van SVL de situatie de baas was. Vlak daarna was Sander Kunkeler bijna succesvol met een kopbal na een vrije trap van Elroy Baas maar de bal verdween naast het doel. Daarna was het SVL dat wat meer druk ging zetten en CSW kwam heel goed weg toen de bal tegen de paal werd geschoten en zo in de handen van doelman in ’t Veld terecht kwam. Ook de hoekschoppen van SVL vormden steeds een gevaar en zo kwam CSW vlak voor rust heel goed weg toen het de bal maar net naast zag gaan.

Na rust kwam CSW met de wind in de rug prima uit de kleedkamer want al na vijf minuten spelen kwam het op voorsprong. Sander Kunkeler zag de doelman te ver voor zijn doel staan en vanaf een meter of veertig schoot hij de bal schitterend en onhoudbaar in het doel, werkelijk een fantastische goal. CSW kreeg hierdoor steeds meer vertrouwen en door snel druk te zetten gaf het SVL nauwelijks de mogelijkheid om echt goed in de wedstrijd te komen. SVL bleef wanhopig op zoek om een opening te vinden in de hechte defensie van CSW maar grote kansen bleven uit. Twintig minuten voor tijd werd de situatie er voor CSW nog mooier op. Een schitterende dieptebal van Maikel Pauw kwam precies op maat bij de wegsprintende Jay Klaas Wijngaarden. Wijngaarden aarzelde geen moment en met een prachtige lob verschalkte hij de uitlopende doelman. CSW bleef hierna de wedstrijd controleren en SVL probeerde nog met enkele voorzetten gevaar te stichten voor het doel van CSW. Bijna lukte dat met een omhaal maar in ‘t Veld keerde de bal. Doordat de ruimtes achterin bij SVL steeds groter werden had CSW de score nog kunnen uitbreiden maar de ploeg was wat slordig bij de laatste bal. Kansen waren er wel maar een schot van Dave Cornelissen belandde in het zijnet en bij een bekeken schot van Berry Kramer ging de bal maar rakelings naast. Na een lange blessuretijd stapte CSW met een verdiende 0-2 van het veld en werd de ploeg nu eindelijk wel eens beloond voor de getoonde inzet en agressie.

CSW boekte zaterdag op bezoek bij SVL een zeer belangrijke overwinning. De ploeg uit Wilnis sloeg na de rust tweemaal toe en boekte zodoende een verdiende 0-2 overwinning. In het begin van de wedstrijd was de eerste mogelijkheid voor de thuisploeg. De bal werd achterin bij CSW niet goed weggewerkt … Lees meer »