Mooie klassering voor equipe Adri Moree & William Keller

Geplaatst op: 18 maart 2014

Op zaterdag 15 maart 2014 is door de Uithoornse Equipe Adri en Wil deelgenomen aan de Tank S Short Rally in de omgeving van Emmeloord.

’s Middags hebben zij de klassementsproeven goed op papier gezet en de eerste 2 klassementsproeven (welke 2 x verreden moesten worden) zijn zeer snelle, uitdagende buitenproeven. Op de landweggetjes zit van alles; “snel / lange rechte stukken, maar ook veel bochten die elkaar allemaal snel opvolgen waar je als navigator heel snel een foutje kan maken en wat we ons niets kunnen permitteren als we een leuke klassering willen behalen”, aldus William.

Na de eerste twee klassementsproeven (1e ronde) stond het team knap 5de algemeen en direct werd hetzelfde rondje nog een keer gereden. De eerstvolgende proef werd een betere tijd gereden, 12 seconden sneller dan de eerste ronde! Na de 2de ronde stonden ze nog steeds 5de algemeen. Aansluitend naar de service gereden waar onze servicemannen, Pim Paarlberg, Karel Nortier, Michel en Dennis van Oostenbrugge de auto weer volledig nakeken en extra lampen werden op de motorkap geplaatst voor de avondproef. Deze avondproef betreft een klassementsproef op een industrieterrein en met een achterstand van 1,4 seconden op nummer 4 en 2,5 seconden op nummer 3 zal ik er eens goed voor gaan zitten waren Adri zijn woorden voordat hij richting de laatste klassementsproef ging. Deze wederom supersnelle proef werd goed verreden en wat bleek, de concurrentie was ook op oorlogspad en wist het tijdverschil zelfs iets te vergroten. Onze uiteindelijke klassering 5de algemeen, 1e in de eigen klasse H16 en 1e divisie 4. Het team ging met 4 bekers naar huis!

Onze dank gaat uit naar de sponsoren: PhoneHouse Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer & Culemborg, Poelier van Egmond Mijdrecht, Total Telecom Dronten, Grandcafe Fanfare Giethoorn, KV Reclame Aalsmeer & DeStickers.nl. Zie voor meer info: www.rally-race.com

Op zaterdag 15 maart 2014 is door de Uithoornse Equipe Adri en Wil deelgenomen aan de Tank S Short Rally in de omgeving van Emmeloord. ’s Middags hebben zij de klassementsproeven goed op papier gezet en de eerste 2 klassementsproeven (welke 2 x verreden moesten worden) zijn zeer snelle, uitdagende … Lees meer »