001 -Family
Zakenvrouwen De Ronde Venen

Zakenvrouwen De Ronde Venen


Geplaatst op: 19 maart 2014

Vorige week donderdag kwamen de Zakenvrouwen De Ronde Venen bij elkaar in het nieuwe onderkomen van de Rabobank in Woerden. Het thema van de avond was authentiek leiderschap en maatschappelijk belang. Het laatste is een statutaire doelstelling van de vereniging.

Bij afwezigheid van de voorzitter, werden de dames ontvangen door Karin van Harteveld en Gerry Bras. Als eerste kwam het thema Maatschappelijk belang aan de orde. Er was een beleidsmedewerker van de Gemeente De Ronde Venen uitgenodigd om meer te vertellen over het werkgelegenheidsbeleid van de gemeente. Met name het beleid ten aanzien van mensen die al een tijdje geen werkervaring hadden opgedaan. De gemeente wil deze mensen helpen aan de stage bij bedrijven en instellingen. Zodat zij (weer) werkervaring kunnen opdoen en kunnen leren hoe het is in een werksituatie. Uit de discussie tussen de zakenvrouwen, bleek vervolgens dat de vereniging en de zakenvrouwen hierin zeker een rol zouden kunnen spelen.

Aansluitend sprak Editha Schouten van authentiekleiderschap.nl over autentiek leiderschap. In een wervelend verhaal met veel (herkenbare) praktijkvoorbeelden, deed zij uit de doeken uit welke krachten en motivaties mensen handelen. En dat het belangrijk is voor jouw eigen handelen om te weten uit welke kracht jij op een bepaald moment handelt. Alleen zo kan authentiek leiderschap ontstaan.

Na zoveel input en goede raadgevingen, kwamen de dames in interactieve sessies bij elkaar om met elkaar te praten hoe verbindend kon worden samengewerkt. Het resultaat werd op grote sheets aan de muur aan elkaar getoond en besproken. De discussies gingen door tot aan de borrel. Waarna de zakenvrouwen naar huis gingen vol frisse ideeën en nieuwe energie. Het was een geslaagde avond.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zakenvrouwen De Ronde Venen

Vorige week donderdag kwamen de Zakenvrouwen De Ronde Venen bij elkaar in het nieuwe onderkomen van de Rabobank in Woerden. Het thema van de avond was authentiek leiderschap en maatschappelijk belang. Het laatste is een statutaire doelstelling van de vereniging. Bij afwezigheid van de voorzitter, werden de dames ontvangen door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: