HVM MC2 pakt groots uit in Hoofddorp

Geplaatst op: 31 maart 2014

Zaterdag 29 maart speelden de meisjes van de C2 van HVM een uitwedstrijd in Hoofddorp tegen het team van de Reigers. De meiden van de C2 zijn goed uit de winterstop gekomen en spelen wekelijks een goede partij hockey. Er werd gewonnen van Athena met 1-0, van Abcoude met 8-1. Ook de thuiswedstrijd tegen de Kraaien werd er goed gespeeld. Echter, HVM vergat zichzelf te belonen en verloor deze wedstrijd met 1-2.
De Mijdrechtse meiden waren erop gebrand het verlies van het vorige weekeinde goed te maken door goed spel op de mat te leggen. Van meet af aan werd er vol op de aanval gespeeld en de tegenstander zwaar onder druk gezet. De Reigers hadden hier nauwelijks antwoord op. Het was eenrichtingsverkeer, richting de goalie van Hoofddorp. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven en die kwamen er dan ook: Er werd maar liefst vijf keer gescoord in de eerste helft. Daarbij werden er ook nog kansen onbenut gelaten, waaruit wel blijkt hoe sterk de MC2 deze helft domineerde.
Na de rust kwam HVM niet zo scherp uit de startblokken als er in de eerste helft was gespeeld. Hierdoor kregen de Reigers enkele kansen, waaruit eenmaal werd gescoord.
De meiden van de C2 werden hierdoor wakker geschud, want het spel gaf nu weer hetzelfde beeld te zien als in de eerste helft: Mijdrecht viel aan en Hoofddorp verdedigde.
HVM creëerde al snel meerdere kansen. Het duurde nog even, maar uiteindelijk vielen er nog twee Mijdrechtse treffers. De eindstand werd hierdoor op 7-1 in het voordeel van HVM bepaald.
De meiden van de C2 hebben zaterdag wederom laten zien dat zij van week tot week groeien. Er wordt goed samengespeeld en hard gewerkt. Technisch en tactisch staan de meiden hun “mannetje”. Coach Judith Bult, Mirjam Klaassen, Mats Kaas en manager Jacqueline Ruijgrok kunnen trots zijn op hun meiden!
Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen Bloemendaal. We wensen de C2 veel succes!

Zaterdag 29 maart speelden de meisjes van de C2 van HVM een uitwedstrijd in Hoofddorp tegen het team van de Reigers. De meiden van de C2 zijn goed uit de winterstop gekomen en spelen wekelijks een goede partij hockey. Er werd gewonnen van Athena met 1-0, van Abcoude met 8-1. … Lees meer »