Atlantis 2 met trainer/coach Peter van der Wel

Atlantis 2 wint van VZOD

Geplaatst op: 31 maart 2014

Afgelopen zaterdag 29 maart speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een thuiswedstrijd tegen VZOD 2. In de eerste helft van het veldseizoen werd deze wedstrijd met een gelijkspel afgesloten. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden. De thuisspelende ploeg trok in deze wedstrijd aan het langste eind en won met 12-10.

Het door Rabobank gesponsorde team speelde de wedstrijd in een aangepaste opstelling wegens blessures. Desondanks begon Atlantis sterk door binnen een paar minuten tweemaal te scoren. Hierna begon VZOD ook te scoren. De score ging gelijk op naar 4-4, maar Atlantis wist vlak voor het einde van de eerste helft toch nog een doelpunt te maken. De rust werd ingegaan met een voorsprong van één punt, de stand was 5-4.

Na de rust begon Atlantis 2 met het uitbreiden van de score. VZOD ging helaas ook scoren en ze kwamen terug tot een gelijkspel van 8-8. Atlantis was er op gebrand om deze keer wel de twee punten uit deze wedstrijd te behouden en zette dan ook alles op alles om dit doel voor elkaar te krijgen. De juiste mensen werden uitgespeeld en er werden goede aanvallen opgezet. Hierdoor kon Atlantis blijven scoren en weer op voorsprong komen. Deze voorsprong werd behouden tot aan het eind van de wedstrijd en won Atlantis met 12-10.

Afgelopen zaterdag 29 maart speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een thuiswedstrijd tegen VZOD 2. In de eerste helft van het veldseizoen werd deze wedstrijd met een gelijkspel afgesloten. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden. De thuisspelende ploeg trok in deze wedstrijd aan het langste eind … Lees meer »