De speelsters van Atlantis F2

Prima overwinning voor Atlantis F2

Geplaatst op: 31 maart 2014

Zaterdag 29 maart speelde Atlantis F2 haar eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Op eigen terrein moesten de meiden (Lodi, Amber, Fabiënne, Vera en Mariska) aantreden tegen ESDO F2 uit Kockengen.

De meiden begonnen meteen sterk. De bal werd vlot rondgespeeld en al snel werden de eerste kansen gecreëerd. Fabiënne wist dan ook al snel de 1-0 te scoren. Vlak voor rust maakte ESDO de gelijkmaker.

Na de rust kon Atlantis het spel meteen goed te hervatten. Door het snel spelen van de bal wisten de meiden weer volop kansen te creëren. Fabiënne scoorde de 2-1 waarna ook Lodi en Mariska nog een keer de korf wisten te vinden.
De wedstrijd eindigde in een knappe 4-1 overwinning voor Atlantis F2.

Op zaterdag 5 april speelt Atlantis F2 om 10:00 uur op het Sportpark in Mijdrecht tegen Thor (H) F1.

Zaterdag 29 maart speelde Atlantis F2 haar eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Op eigen terrein moesten de meiden (Lodi, Amber, Fabiënne, Vera en Mariska) aantreden tegen ESDO F2 uit Kockengen. De meiden begonnen meteen sterk. De bal werd vlot rondgespeeld en al snel werden de eerste kansen gecreëerd. Fabiënne wist … Lees meer »