001 - De Baat
Eilandgolf dit jaar in actie voor Oppepper4all

Eilandgolf dit jaar in actie voor Oppepper4all


Geplaatst op: 4 april 2014

Volgende week vrijdag 11 april wordt op en rond de Vinkeveense Plassen weer het bijzondere toernooi ‘Eilandgolf’ gehouden. Alle teams samen zorgen voor een mooie opbrengst voor het goede doel van dit jaar: Wensstichting Oppepper4all uit Abcoude. Er is nog gelegenheid om mee te doen!

Het jaarlijkse Eilandgolf wordt georganiseerd door ‘Stichting Community Service Round Table 169 De Ronde Venen’. Jerry Remmers vertelt namens de organisatie: “Op de negen grote eilanden van de Vinkeveense Plassen, die in de vorm van een hoefijzer liggen, wordt op 11 april voor de zevende maal een 12-holes ‘linkscourse’ uitgezet, met als extraatje deze keer een target in het water. Elk team, een ‘flight’, bestaat uit vier deelnemers. Zij worden gesponsord door ondernemingen uit De Ronde Venen. Alle spelers worden ’s middags door vrijwilligers van en naar de verschillende eilanden gevaren om hun partijen te kunnen spelen. Ze doen dat met speciale, drijvende ballen. Vanaf half twaalf verzamelt iedereen zich bij Beachclub Lust op Eiland 1. Om 13.00 uur begint het toernooi echt en om 18.00 uur is het weer afgelopen. Tussendoor wordt iedereen voorzien van heerlijke hapjes en drankjes en ’s avonds is er een afsluitend diner bij Lust. Met daarna voor de tweede maal een veiling van vele, verrassende items.”

De opbrengst van Eilandgolf én van de veiling gaat traditiegetrouw naar een lokaal goed doel. Dit jaar is gekozen voor Wensstichting Oppepper4all uit Abcoude. Oprichter en voorzitter Gerard Berentsen is daar erg blij mee. “Om chronisch zieke mensen te laten voelen dat zij er niet alleen voor staan en om hen kracht te geven voor een vaak onzekere toekomst, vervullen wij sinds 2006 geheel belangeloos en met veel voldoening wensdagen. Om ervoor te mogen zorgen dat nog meer mensen, van alle leeftijden, hun ziekte even kunnen vergeten en met hun familie, vrienden en buren kunnen genieten van een heerlijke dag, is de gift van Eilandgolf voor onze stichting meer dan welkom!”
Jerry Remmers: “Hoofdprijzen zijn er dit jaar natuurlijk ook weer. Voor de heren wordt die beschikbaar gesteld door The Societyshop en voor de dames door Bonne Nuit. Lutz Fashion verzorgt de prijs voor de ‘neary’, voor degene die zijn of haar bal het dichtst bij de rand van een hole heeft geslagen.”
Veel wordt ook verwacht van de veiling aan het eind van de dag, onder leiding van Niels Broszat. Jerry Remmers: “Het zijn echt weer unieke veilingitems. Zoals duiklessen, een rondvlucht boven De Ronde Venen, rijden in een Lamborghini, een wijnproeverij voor 6 personen, een privédiner voor 6 personen, een dag rijden in een cabrio, deelname voor 4 personen aan het Bosgolftoernooi in het Amsterdamse bos en nog veel meer…”
Meer informatie over Eilandgolf, het goede doel van dit jaar én de mogelijkheid om alsnog mee te doen, is te vinden op www.eilandgolf.nl.

Door Anja Verbiest, De Groene Venen


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eilandgolf dit jaar in actie voor Oppepper4all

Volgende week vrijdag 11 april wordt op en rond de Vinkeveense Plassen weer het bijzondere toernooi ‘Eilandgolf’ gehouden. Alle teams samen zorgen voor een mooie opbrengst voor het goede doel van dit jaar: Wensstichting Oppepper4all uit Abcoude. Er is nog gelegenheid om mee te doen! Het jaarlijkse Eilandgolf wordt georganiseerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: