De speelsters van Atlantis F2 met trainer/coach Robin van 't Schip

Atlantis F2 boekt tweede overwinning

Geplaatst op: 7 april 2014

Zaterdag 5 april speelden de meiden van Atlantis F2 hun tweede veldwedstrijd korfbal tegen THOR F1 uit Harmelen. En wat een succes had dit spontane sportieve team. Binnen drie minuten scoorde Vera het eerste doelpunt. Dit zette een positieve speelsfeer neer. De meiden gaven daarna niet veel kansen meer weg. Merel scoorde maar liefst zes doelpunten.

In de tweede helft wisten Mariska en Lodi beiden nog een punt te pakken voor hun team. Thor scoorde toch nog een doelpunt. Daarmee werd de eindstand 9-1. Wat een succes werd het toen in de strafworpencompetitie de F2-meiden ook met 4-1 wisten te winnen. Amber scoorde daarin maar liefst tweemaal.

Volgende week speelt Atlantis F2 in Vleuten tegen Fiducia. Dan zullen de meiden weer proberen de overwinning binnen te slepen.

Zaterdag 5 april speelden de meiden van Atlantis F2 hun tweede veldwedstrijd korfbal tegen THOR F1 uit Harmelen. En wat een succes had dit spontane sportieve team. Binnen drie minuten scoorde Vera het eerste doelpunt. Dit zette een positieve speelsfeer neer. De meiden gaven daarna niet veel kansen meer weg. … Lees meer »