Atlantis 4 met trainer/coach Mark Goverse

Atlantis 4 kan net geen vuist maken tegen Madjoe

Geplaatst op: 7 april 2014

Afgelopen zaterdag 5 april speelde het door Florist gesponsorde Atlantis 4 een inhaalwedstrijd tegen Madjoe 6. Aanvankelijk was deze wedstrijd twee weken eerder gepland, maar toen kon de tegenpartij helaas geen team op de been krijgen. In alle vroegte konden de Mijdrechtenaren helaas de overwinning niet naar zich toe trekken. Het werd 10-13.

Atlantis 4 moest deze week helaas spelen zonder de vaste krachten Maarten van Diemen, Nicole Both en Saskia Kraan. Gelukkig waren Thomas Bogaard, Lisanne Reurings, Echica Warrels en Sarina Oliemans bereid gevonden om het team op volle sterkte te brengen. De aanval bestond uit: Mathijs Gortenmulder, Sjors Warmer, Laura Kentrop en Lisanne Reurings. De verdeding werd gevormd door: Stef Vermolen, Kariem Khalifa, Nancy Kroese en Echica.

De eerste helft van de wedstrijd ging zeer gelijk op. Tot aan de 3-3 was het steeds Madjoe die het voortouw nam en Atlantis die de gelijkmaker scoorde. Vervolgens maakte Atlantis ook de 4-3. Deze kleine voorsprong wist de Mijdrechtse ploeg lange tijd vast te houden, maar uiteindelijk maakte Madjoe de 4-4 en zelfs de 4-5. Dit was dan ook gelijk de ruststand.

In de rust heerste ondanks de achterstand een positieve stemming. Er werd goed gespeeld en er waren voldoende kansen. Het enige wat miste, was het scoren. Na nog wat tips ging de Floristploeg dan ook weer met goede moed het veld op. Sarina zou de tweede helft op de plaats van Echica gaan spelen.

Het duurde een poosje voordat er gescoord werd in het tweede deel van de wedstrijd. Het doelpunt was voor Atlantis en de stand was weer gelijk. Helaas bleef Atlantis vanaf dat moment alleen maar achter de feiten aan lopen. Was de achterstand eerst slechts een doelpunt, op een gegeven moment werd het verschil zelfs twee en drie doelpunten. Thomas kwam nog het veld in op de plaats van Kariem, maar het mocht niet meer baten. De wedstrijd ging uiteindelijk met 10-13 verloren.

Ondanks het verlies kan Atlantis 4 toch redelijk positief terugkijken op de wedstrijd. Er werd goed voor elkaar gewerkt en er werden voldoende goede kansen gecreëerd. Volgende week hoopt het team de korf beter te vinden. Dan wacht in Zoetermeer de confrontatie met Meervogels 4.

Afgelopen zaterdag 5 april speelde het door Florist gesponsorde Atlantis 4 een inhaalwedstrijd tegen Madjoe 6. Aanvankelijk was deze wedstrijd twee weken eerder gepland, maar toen kon de tegenpartij helaas geen team op de been krijgen. In alle vroegte konden de Mijdrechtenaren helaas de overwinning niet naar zich toe trekken. … Lees meer »