Atlantis D2 met trainers/coaches Amy Loman en Britt Vermolen

Atlantis D2 pakt de punten

Geplaatst op: 7 april 2014

Zaterdagochtend 5 april speelden de meiden van Atlantis D2 hun tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Op eigen terrein moesten Cathelijne, Emma, Eva, Danique, Djeena, Naomi, Nathanja en Nina het opnemen tegen ZKV uit Zaandam .Felicia en Sjenna waren deze wedstrijd afwezig en werden vervangen door Cathelijne en Nina uit de C2.

De wedstrijd begon en de eerste aanval van Atlantis zette gelijk een mooie aanval op met als resultaat een mooi doelpunt. De verdediging hield het goed dicht en zorgde ervoor dat er niet gescoord werd. Na 12,5 minuut wisselde de vakken en mochten de andere meiden aanvallen. Dit ging erg goed Atlantis scoorde een mooie korte kans. In de verdediging kregen we nu ook een puntje tegen, het was een korte kans van de tegenstander. Atlantis wilde dit goed maken en scoorde nog 2 doelpunten voor de rust. De ruststand was dus 4-1.

De 2e helft had Atlantis veel kansen, ze gingen er alleen aan het begin niet zo goed in, maar na een aantal kansen scoorde Atlantis een schot. De tegenstanders scoorden een mooi schot, dit kon de verdediging niet tegenhouden. Atlantis kreeg een strafworp, maar die werd helaas gemist. Atlantis scoorde nog 2 keer en toen werd er gewisseld. ZKV scoorde een doelpunt, maar eigenlijk was die verdedigd. Dat was dus erg jammer. Atlantis kon de overwinning al bijna ruiken en wilde dus nog scoren. Weer heel veel kansen, waarvan er 2 in gingen. De wedstrijd werd afgefloten. Atlantis D2 wint deze wedstrijd met 9-3. De meiden hebben erg goed gespeeld en de coaches waren erg trots. De invallers heel erg bedankt!

Volgende week speelt het team in Uitgeest, hopen op nog meer punten!

Zaterdagochtend 5 april speelden de meiden van Atlantis D2 hun tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Op eigen terrein moesten Cathelijne, Emma, Eva, Danique, Djeena, Naomi, Nathanja en Nina het opnemen tegen ZKV uit Zaandam .Felicia en Sjenna waren deze wedstrijd afwezig en werden vervangen door Cathelijne en Nina uit de … Lees meer »