Laatste competitie wedstrijd SV Hertha E5

Geplaatst op: 8 april 2014

Wat begon als wederom een verlies nadat FC Hilversum in de eerste 10 minuten al met 1-0 voor stond en de jongens van het SV Hertha E5 team even hun koppies lieten hangen werden ze wakker geschud door de vele supporters aan de zij lijn en scoorde Bram Broeken de 1-1.

De SV Hertha jongens waren nu klaar wakker en gingen voor een overwinning met een passie en grandioos samenspel wat een genot was om te zien.
Met een tussenstand van 1-2 was het bal bezit vrijwel konstant voor het SV Hertha E5 team in de tweede helft en kon niets ze meer stoppen.
De stand was al gauw 2-2 door een treffer van Theerapum van Vliet, die dit keer het doel uit handen had gegeven aan Jonas Verkuijl (Eerste helft) en Taron Mekerttsjan (Tweede helft) En de achterstand van 2-3 werd uiteindelijk een 3 – 3 door Ricardo Mills die vanuit een corner bal de gelijkmaker scoorde.

Door het keiharde werken van Abel Bulthuis, Wouter Bakker, Lars Janssen, Bram Broeken, Theerapum van Vliet, Jonas Verkuijl, Ricardo Mills, Taron Mekerttsjan en Emile Zevenhuizen was deze westrijd het bewijs hoe ver deze jongens zijn gekomen ondanks de vele tegenslagen en zijn ze allemaal (ook de afwezige Damon van der Graaf) in 1 woord: TOPPERS!!

Na een moeilijk begin van het seizoen met veel verliezen op hun naam is de laatste competitie wedstrijd voor de jongens van het SV Hertha E5 team een grote overwinning geworden tegen de jongens van het FC Hilversum E3 team met een gelijkspel van 3 – 3. Wat begon als … Lees meer »