Willespoort groep 8 meisjes kampioen schoolvoetbal

Geplaatst op: 10 april 2014

In de mooie nieuwe tenues gingen te dames van groep 8 vol goede moed beginnen aan het schoolvoetbaltoernooi bij CSW. Vorig jaar zijn de al kampioen geworden en ze hadden de lat voor dit jaar ook weer hoog gelegd. De poule wedstrijd was lastig, de tegenstanders kon de dames op 0-0 houden. De overige drie poulewedstrijden werden wel gewonnen. Dit was voldoende voor een eerste plek in de poule en mochten ze door naar de volgende ronde, de kwart finale. In deze wedstrijd werd er snel gescoord door de Willespoort en deze voorsprong gaven ze niet meer uit handen. Op naar de halve finale.

De halve finale wedstrijd was tegen de dames van de Driehuis school. Na een wat moeizame start en goed keeperswerk van de keeper van de Driehuis wisten de dames van de Willespoort toch een gaatje te vinden waaruit gescoord werd. De eindstand na 13 minuten was 3-0.

In de finale moest er gespeeld worden tegen de welbekende dames van de Beatrix school. Ieder jaar komen de dames van deze scholen elkaar in de eindfase tegen, echter nog nooit in de finale. De Willespoort wist al vroeg in de wedstrijd de 1-0 te scoren. Daarna waren er wat kansen over en weer. Met een mooi schot op de lat van de Beatrix waren ze dicht bij de 1-1. Uiteindelijk bleek de 1-0 genoeg te zijn om de overwinning te vieren.

De mooie bekers mochten in ontvangst genomen worden, toen was het tijd voor een welverdiend patatje en daarna moe maar voldaan naar huis.

Nu op naar de regiofinale op 21 mei in Hilversum!

In de mooie nieuwe tenues gingen te dames van groep 8 vol goede moed beginnen aan het schoolvoetbaltoernooi bij CSW. Vorig jaar zijn de al kampioen geworden en ze hadden de lat voor dit jaar ook weer hoog gelegd. De poule wedstrijd was lastig, de tegenstanders kon de dames op … Lees meer »