CSW MB2 wint drie keer op rij

Geplaatst op: 14 april 2014

Het door Schildersbedrijf Van Zuylen gesponsorde CSW MB2 mocht na twee overwinningen op ’t Gooi zaterdag afreizen naar Hooglanderveen, bij Amersfoort. De selectie van Hooglanderveen MB1 vierde het kampioenschap in najaarscompetitie. Maar met twee overwinningen op zak heeft het zelfvertrouwen van CSW MB2 een enorme boost gekregen. De eerste helft ging gelijk op. De aanvalsimpulsen van de snelle spitsen van Hooglanderveen werden door de sterke verdediging van CSW steeds ongedaan gemaakt. CSW kreeg ook meerdere kansen op een voorsprong. Helaas kwam CSW, na een snelle uitval, toch op een 1-0 achterstand. Maxime Roelvink stond enkele minuten later oog in oog met de keepster en rondde na een korte scrimmage eenvoudig af in het lege doel. De ruststand was hiermee bepaald op 1-1. Hooglanderveen begon de tweede helft beter dan CSW. Maar de kansen konden niet worden verzilverd. Wendy van Langeraad bracht de stand een kwartier voor tijd op 1-2 voor CSW, door de bal vanaf zestien meter in de kruising te schieten. Het slotoffensief van Hooglanderveen bracht nog veel spanning. Keepster Amy Scheren hield CSW op de been met enkele prachtige reddingen.

CSW MB2 heeft met nog twee thuiswedstrijden voor de boeg uitzicht op een tweede plek. De speelsters van CSW feliciteren Hertha MB1, die in dezelfde competitie uitkomen, met het behaalde kampioenschap.

Het door Schildersbedrijf Van Zuylen gesponsorde CSW MB2 mocht na twee overwinningen op ’t Gooi zaterdag afreizen naar Hooglanderveen, bij Amersfoort. De selectie van Hooglanderveen MB1 vierde het kampioenschap in najaarscompetitie. Maar met twee overwinningen op zak heeft het zelfvertrouwen van CSW MB2 een enorme boost gekregen. De eerste helft … Lees meer »