Atlantis C2 met trainers/coaches Chantal Poolman, Heleen Haspels en Hans Klijn

Atlantis C2 verliest in Linschoten

Geplaatst op: 14 april 2014

In de eerste minuut scoorde Luno een korte kans. Emma maakte daarna gelijk door ook via een korte kans te scoren. Helaas nam Luno weer de voorsprong en kwam het op 4-1 te staan. Emma scoorde daarna nog een doorloopbal aangegeven door Felice. De stand in de rust was 4-2.

In de tweede helft kwam Lieke erin voor Emma en Demi kwam op de plaats van Ilse te staan. Atlantis verloor helaas in de tweede helft de concentratie en daardoor kon Luno goed scoren. De eindstand is 9-2 voor Luno geworden. Volgende week speelt Atlantis C2 thuis tegen De Vinken C2. De wedstrijd begint om 10 uur.

Op zaterdag 12 april speelde Atlantis C2, gesponsord door Van Walraven, uit in Linschoten tegen Luno C1. In de aanval speelden Emma en Iris als heer en Felice en Amber als dame. In de verdediging begonnen Ilona en Zoë als heer en Nina van Schaick en Ilse als dame. In … Lees meer »