Derde overwinning op rij voor Atlantis F2

Geplaatst op: 14 april 2014

Zaterdag 12 april speelde Atlantis F2 een uitwedstrijd in Vleuten tegen Fiducia F4. De meiden (Amber, Fabiënne, Lodi, Vera en Mariska) begonnen meteen sterk. Al snel kregen ze kansen om te scoren. Het leek alleen of de bal niet door de korf wilde. Maar de aanhouder wint en de meiden wisten de score te openen. Dit smaakte duidelijk naar meer en de dames bleven proberen om hun kansen te verzilveren en niet geheel zonder succes. Bij rust stond het dan ook al 0-7!

Na rust moesten de meiden proberen rustig te blijven en op aanwijzing van Robin en Davey moesten ze nu ook gaan proberen te scoren op andere manieren.
Dat bleek in het begin even lastig. Toen de F2 ook dit wisten op te pakken kon de score verder worden uitgebreid tot een ruime overwinning. De eindstand werd bepaald op 0-12 met doelpunten van Fabiënne (8x), Lodi (2x), Vera en Amber.

Op zaterdag 19 april speelt Atlantis F2 om 10:00 uur op Sportpark Bijleveld in Harmelen tegen Thor F1. De meiden zullen er dan ook weer alles aan doen om met de overwinning terug te keren naar Mijdrecht en zo grote stappen te maken in de richting van het kampioenschap dat dan wel heel erg dichtbij komt.

Zaterdag 12 april speelde Atlantis F2 een uitwedstrijd in Vleuten tegen Fiducia F4. De meiden (Amber, Fabiënne, Lodi, Vera en Mariska) begonnen meteen sterk. Al snel kregen ze kansen om te scoren. Het leek alleen of de bal niet door de korf wilde. Maar de aanhouder wint en de meiden … Lees meer »