001 -Family
Goed nieuws voor De Ronde Venen: zonnepanelen samen inkopen

Goed nieuws voor De Ronde Venen: zonnepanelen samen inkopen


Geplaatst op: 25 april 2014

Solar Collective organiseert een gezamenlijke groepsaankoop voor zonnepanelen, voor De Ronde Venen. Inwoners van de gemeente zijn zo verzekerd van een scherp aanbod voor een kwalitatief goed zonnepanelensysteem, omdat de totale vraag gebundeld wordt. Solar Collective organiseert een aantal informatieavonden om de groepsaankoop nader toe te lichten. Deze vinden plaats op 12,13, 19 en 20 mei 2014. Iedereen is welkom.

Waarom zonne-energie
Zonne-energie wint aan populariteit. Naast het financiële voordeel - een rendement van meer dan 10% op uw investering - speelt ook het milieu een belangrijke rol. Zonne-energie raakt niet op. Het is een duurzame energiebron en zorgt bovendien voor een verminderde CO2-uitstoot. CO2 draagt bij aan de opwarming van de aarde. Dat is een bedreiging voor ons klimaat. Door meer gebruik te maken van zonne-energie, verminderen we de CO2-uitstoot.

Zonne-energie nu financieel extra interessant
Een zonnepaneel produceert in vier jaar net zoveel energie als nodig is voor de productie van het paneel. Vanaf het vijfde jaar wordt er dan energie geproduceerd zonder CO2-uitstoot. Met een verwachte levensduur van 25 jaar, kan dat per paneel van 250 Watt-piek, oplopen tot een besparing van meer dan 3.000 kg CO2. Zonnepanelen zijn momenteel zo goedkoop dat u veelal binnen 7 jaar uw investering terugverdient en daarna nog minimaal 18 jaar profiteert van géén elektriciteitsrekening. Door de tijdelijke mogelijkheid om uw BTW terug te krijgen van de belastingdienst is de aanschaf van zonnepanelen nu extra interessant.

Alle huis- en dakeigenaren in De Ronde Venen kunnen zich bij interesse gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. Dit kan tot kan tot en met 25 mei via www.solarcollective.nl.

Solar Collective praat u graag helemaal bij op een aantal informatieavonden op 12,13,19 en 20 mei. Voor wie zich wil oriënteren of voor wie direct wil profiteren. U bent welkom op:

- maandag12 mei 2014 in het Piet Mondriaan Gebouw, Broekzijdselaan 46 in Abcoude
- dinsdag 13 mei 2014 in De Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen
- maandag 19 mei 2014 in partycentrum De Meijert, Dr. J. van der Haarlaan 6 in Mijdrecht
- dinsdag 20 mei 2014 in de Willisstee, Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis

De voorlichting begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur inloop.

Wie is Solar Collective?
Wij zijn een bloeiende maatschappelijk verantwoorde onderneming die de ambitie heeft het anders te doen in de markt voor duurzame energie. Met onze jarenlange ervaring als ondernemer en als toezichthouder bieden wij de juiste duurzame balans tussen het aanbieden van de oplossing, de juiste kwaliteit en de juiste prijs. Wij ondersteunen u bij uw beslissing en adviseren ook negatief over plaatsingen als dat in uw belang is. Als u niet tevreden bent, zijn wij het ook niet.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goed nieuws voor De Ronde Venen: zonnepanelen samen inkopen

Solar Collective organiseert een gezamenlijke groepsaankoop voor zonnepanelen, voor De Ronde Venen. Inwoners van de gemeente zijn zo verzekerd van een scherp aanbod voor een kwalitatief goed zonnepanelensysteem, omdat de totale vraag gebundeld wordt. Solar Collective organiseert een aantal informatieavonden om de groepsaankoop nader toe te lichten. Deze vinden plaats … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: