AKU atleten 3x tweede plaats

Geplaatst op: 5 mei 2014

Voor AKU deden veel atleten mee waaronder Sjoerd, Thijs en Kirsten Heemskerk, Loek Janmaat en Iselin Keune. Deze jongeren van de AKU liepen allemaal mee met de 5 km afstand.

Zondag was de ontknoping en Sjoerd, Loek en Iselin hadden kans op een podiumplaats. Sjoerd ging uitstekend van start met Loek in zijn kielzog. De omstandigheden waren uitstekend, niet te warm en weinig wind.

Na 16 minuten stonden we al klaar bij de finish en zagen we Sjoerd al binnen komen in een uitstekende tijd van 16.29 min. Hij finishte als derde .

Niet veel later kwam Loek ook al in zicht en hij finishte in zijn leeftijdscategorie als éérste in een nieuw PR van 17.27 min. Thijs liep ook een mooie tijd van 19.14 min, net zoals zijn zus Kirsten in een tijd van 25.35 min

Iselin moest ook goed presteren om haar plek in het klassement te behouden en natuurlijk slaagde zij daar in , in een mooie tijd van 20.43 min.

Met deze laatste wedstrijd hebben Sjoerd , Loek en Iselin allemaal een tweede plaats behaald in het algemeen klassement van 8 wedstrijden. Top-prestatie!!!

Zondag 4 mei werd de laatste wedstrijd gelopen van het Zorg en Zekerheid Circuit. Dit circuit bevat 8 lopen van november 2013 tot mei 2014 in Mijdrecht, Lisse, Leiden ,Uithoorn ,Voorschoten , Roelofarendsveen en Noordwijkerhout. Voor AKU deden veel atleten mee waaronder Sjoerd, Thijs en Kirsten Heemskerk, Loek Janmaat en … Lees meer »