CSW MB1 kampioen

Geplaatst op: 9 mei 2014

CSW MB1 moest zaterdag 3 mei 2014 haar laatste competitiewedstrijd spelen tegen de meiden van Reiger Boys in Heerhugowaard. Reigers Boys stonden op de 1e plaats, CSW op de 2e plaats op één punt achterstand. Met andere woorden deze wedstrijd zou gaan om het kampioenschap. CSW had weliswaar thuis in Wilnis met 3-1 van Reiger Boys gewonnen, maar in verband met vakanties en de nodige blessures reed CSW met een aantal invalsters (en een flink aantal toeschouwers) enigszins zenuwachtig richting Heerhugowaard.

CSW begon de 1e helft matig en had moeite in het ritme te komen, waren het misschien de zenuwen die opspeelden? Reiger Boys kwam voor met 1-0, maar gelukkig wist CSW voor rust de gelijkmaker te maken, Joy Haveman scoorde. Met de nodige peptalk in de rust, begon CSW vol vertrouwen de 2e helft en dit resulteerde al vrij snel in een 2e doelpunt voor CSW, wederom gescoord door Joy Haveman.
Naarmate de 2e helft vorderde werd het spel harder en grimmiger, Reiger Boys zag het kampioenschap door haar vingers glippen. CSW wist de druk te weerstaan, scoorde zelfs nog een 3e doelpunt, dat na hevige protesten uiteindelijk door de scheidsrechter werd afgekeurd. Uiteindelijk kon CSW met het kampioenschap in de sporttas, terugkeren naar Wilnis, alwaar het feestje uitbundig werd voortgezet.

De speelsters en leiders willen hierbij dan ook direct gebruik maken van de mogelijkheid om kledingsponsor Cornelissen Dak- en Installatiewerk B.V. te bedanken en Schilderbedrijf en Industriespuiterij Van Zuylen & Zn. voor de bloemen. Ook willen wij de vele invalsters vanuit de MB2 en MC1 bedanken voor hun inzet. Zonder jullie was het nooit gelukt!

CSW MB1 moest zaterdag 3 mei 2014 haar laatste competitiewedstrijd spelen tegen de meiden van Reiger Boys in Heerhugowaard. Reigers Boys stonden op de 1e plaats, CSW op de 2e plaats op één punt achterstand. Met andere woorden deze wedstrijd zou gaan om het kampioenschap. CSW had weliswaar thuis in … Lees meer »