Atlantis 2 met trainer/coach Peter van der Wel

Atlantis 2 wint overtuigend

Geplaatst op: 12 mei 2014

Atlantis moest dit keer vroeg starten vanwege het 45-jarige jubileum. Daarbij was het ook erg slecht weer. Dit waren geen goede voortekenen voor de wedstrijd. Desondanks opende Atlantis met de score en was het al snel 2-0. Echter, het lukte Atlantis niet om snel uit te lopen. Er werden teveel kansen gemist waardoor Atlantis de rust in ging met een magere 6-2 voorsprong.

In de rust laadde Atlantis zich weer op en had zichzelf de doelstelling opgelegd om meer te willen scoren. Na vijf minuten in de tweede helft begon Atlantis met het realiseren van die doelstelling. Ze liepen al erg snel uit waardoor het voor de tegenstander niet meer mogelijk was om aan te sluiten. Atlantis bleef scoren en de eindstand werd uiteindelijk 18-4 voor Atlantis. Na een magere eerste helft wist Atlantis zich te herpakken en dat leidde gelukkig tot meer doelpunten.

Tot nu toe is Atlantis ongeslagen en hoeft het nog meer één wedstrijd te spelen. Deze wedstrijd is echter wel tegen de koploper. Indien Atlantis deze wedstrijd ook wint maakt het eventueel nog kans op de tweede plaats. In dat geval zou Altantis kunnen promoveren indien ze eindigen bij de beste 20 nummers twee van alle poules in de vierde klasse. Ze zijn dan wel afhankelijk van concurrent KIOS. Zij moeten nog minimaal één wedstrijd verliezen. Het is dus afwachten en hopen op een eventuele promotie.

Afgelopen zaterdag moest het door de Rabobank gesponsorde Atlantis 2 aantreden tegen het team uit Amstelveen: Oranje Nassau. Atlantis is in de tweede helft van het veld tot nu ongeslagen geweest en moest zaterdag spelen tegen de hekkensluiter. Aan Atlantis de taak om de ongeslagen reeks door te zetten. Atlantis … Lees meer »