Atlantis F1 in actie tegen KZ Danaïden F2

Atlantis F1 kampioen na zinderende wedstrijd

Geplaatst op: 19 mei 2014

Het eerste kwart begon Atlantis erg sterk en de 1-0 kwam dan ook uit de handen van Suzan. Het bleef erg goed gaan en er werden heel veel kansen gecreëerd. Uiteindelijk moest er wel een kans afgemaakt worden en dat werd ook gedaan door middel van een doorloopbal die Suzan er heel mooi in schoot. Dit was ook de stand voor de eerste time-out.

Tijdens het tweede kwart ging het wat moeizamer voor de jeugdtalenten uit Mijdrecht. De kansen waren er wel, maar gingen er niet goed in. Dat in tegenstelling tot KZ Danaïden. Deze ploeg kon het gat kleiner maken tot 2-1 met een kort schot. Atlantis probeerde weer verder uit te lopen, maar dat lukte niet. De ruststand was dan ook 2-1.

Na een peptalk van de coach ging de F1 vol moed het veld op. De kansen kwamen al heel snel, maar die werden niet afgemaakt. De verdediging van Atlantis werd op de proef gesteld in dit kwart, maar Atlantis was zeer zeker bestand tegen de aanvallen van KZ Danaïden. Na het derde kwart stond het dan nog steeds 2-1.

In het laatste en alles beslissende kwart was de spanning heel groot. Beide ploegen konden winnen, maar uiteindelijk zou er eentje aan het langste eind trekken. Atlantis stelde de verdediging van de tegenstander op de proef en dat was ook zeer te merken. Suzan scoorde snel 3-1 met een schot en de 4-1 met een doorloopbal. Zo leek het spel gespeeld te zijn, maar Danaïden kwam nog terug door een strafworp te scoren. Dan zou je denken dat de doelpuntenregen in dit kwart over zou zijn, maar dat is niet zo. Suzan wist nog een keer te scoren. Haar 5e doelpunt van de dag was een kort schot. Dit was ook de einduitslag; een mooie 5-2 uitslag voor de F1 en daarmee was het kampioenschap in de wacht gesleept.

De F1 en coach willen alle ouders en toeschouwers bedanken die kwamen kijken naar de kampioenswedstrijd van dit fantastische team. De volgende en laatste wedstrijd van de F1 zal op 24 mei plaatsvinden tegen TOP/JustLease.nl F5 in Sassenheim om 11.00 uur.

Atlantis F1 met coach Richard Bloos

17 mei jl. stond Atlantis F1 tegen concurrent KZ Danaïden. Een tegenstander die moeilijk te verslaan was, aangezien het de vorige keer een gelijkspel werd. De spanning was te zien bij de spelers en ook bij de coach. Uiteindelijk trok de F1 aan het langste eind. Het eerste kwart begon … Lees meer »