Donja Passies in vorm

Kios wint van VZOD

Geplaatst op: 27 mei 2014

Zowel KIOS als VZOD schieten uit de startblokken, binnen anderhalve minuut staat er 1-1 (afstandsschot Donja) op het scorebord. Enkele minuten later scoort KIOS van afstand 2-1, waarna Dineke een strafworp mee krijgt die Eric netjes afrondt. 2-2. Het spel gaat gelijk op met vooral aan de kant van KIOS een aantal grote kansen op kortere afstand. KIOS verzuimt de kansen af te maken en dan is het Donja die VZOD weer op voorsprong brengt. 2-3. KIOS krijgt meer ruimte en maakt de 3-3. Door doelpunten van Jessica, Martijn en Donja wordt voor rust een klein gaatje geslagen 4-6.

Snel na rust tekent de thuisploeg voor de vijfde goal, VZOD krijgt nog een strafworp mee, deze wordt helaas niet benut. KIOS mag blijven schieten, zo wordt het kort nadat de tweede helft begonnen is weer gelijk 6-6. Over en weer wordt er gescoord, na doelpunten van Donja en Bart is de stand enige tijd later 8 tegen 8. Josine maakt nog 10-9, maar vrij snel zet de thuisploeg het verschil weer op twee punten. Jessica en Martijn weten de stand weer gelijk te trekken 11-11. Maar KIOS rond de kansen een stuk beter af de tweede helft en weet hierdoor weer op een voorsprong van twee punten te komen, 13-11. Beide ploegen weten nog één keer te scoren, maar de wedstijd is al gespeeld. KIOS wint de wedstijd met 14-12. Door deze winst mag KIOS spelen voor een beslissingswedstrijd en promotie naar de tweede klasse.

In deze laatste wedstijd van het seizoen stond er voor VZOD weinig meer op het spel. Bij winst zou er nog geëindigd kunnen worden op de derde plek. KIOS mocht spelen voor een eventuele beslissingswedstrijd voor promotie. Zowel KIOS als VZOD schieten uit de startblokken, binnen anderhalve minuut staat er … Lees meer »