VZOD C1 de terechte kampioen

Geplaatst op: 10 juni 2014

Na een bloedstollende wedstrijd tegen de toenmalige nummer 1 (Roda C1) op 17 mei 2014, konden beide ploegen nog kampioen worden dit seizoen. Alles hing af van die laatste wedstrijd. VZOD C1 moest het opnemen tegen KZ/Hiltex C3, Roda speelde tegen BEP. Winst tegen KZ/Hiltex was noodzakelijk om het kampioenschap binnen te slepen, ook omdat Roda een makkelijkere tegenstander hadden dan wij.

De wedstrijd verliep aardig gelijk op. Kinderen van beide teams hadden erg veel moeite met scoren. KZ/Hiltex C3 was niet van plan om ons zomaar te laten winnen, iets wat ze in de eerste helft ontzettend goed deden. We speelden erg nerveus, en dat ging ten koste van ons spel. In de rust stond het 2-1 voor VZOD C1, een kleine voorsprong. Er moest echter wel beter worden gespeeld in de tweede helft. Gelukkig waren de zenuwen na het fluitsignaal meteen weg, en meerdere ballen vlogen door de korf. VZOD C1 speelde een sterke tweede helft, en de wedstrijd eindigde in een 6-2 overwinning: kampioen!

We hebben een ontzettend goed seizoen gespeeld. Iedereen is als individueel vooruit gegaan, met het kampioenschap als beloning. Wij, als trainers, zijn ontzettend trots op onze kinderen en hun prestatie. We danken Anne Wessels, Thijs Scheper, Tessa Kunst, Laura Viet, Romy de Vos, Joëlla Pol, Gina Koningen, Esther Dol, Gert Engel en Esmee Buijs voor hun inzet dit seizoen. Dank gaat ook uit naar Wim Engel, die ons dit seizoen heeft gesponsord. We hebben genoten van jullie!

De trainers,

Hein van Leeuwen en Fenne van der Zwaard

Na een bloedstollende wedstrijd tegen de toenmalige nummer 1 (Roda C1) op 17 mei 2014, konden beide ploegen nog kampioen worden dit seizoen. Alles hing af van die laatste wedstrijd. VZOD C1 moest het opnemen tegen KZ/Hiltex C3, Roda speelde tegen BEP. Winst tegen KZ/Hiltex was noodzakelijk om het kampioenschap … Lees meer »