Hertha MD1 moeders tegen dochters

Geplaatst op: 23 juni 2014

Het meidenteam MD1 van Hertha uit Vinkeveen heeft het voetbalseizoen afgesloten met een gezellige moeder-dochter wedstrijd.

Afgelopen vrijdag mochten de meiden van Hertha laten zien wat ze allemaal geleerd hadden afgelopen seizoen. De wedstrijd begon om 20.00 uur, nadat er even ingespeeld was en de opstelling was gemaakt door trainster Mireille. De meiden hadden hun opstelling samen gemaakt met de andere trainer Benjamin, die hun team mocht versterken. Het eerste doelpunt viel in de eerste helft. Na 20 minuten was de rust en werd er opnieuw gekeken naar de opstelling. Na de rust kwamen de meiden sterker terug. Waar de moeders in de 1e helft nog kansen hadden, waren de meiden sterker in de 2e helft en wonnen zij met 3-0.

Het meidenteam MD1 van Hertha uit Vinkeveen heeft het voetbalseizoen afgesloten met een gezellige moeder-dochter wedstrijd.Afgelopen vrijdag mochten de meiden van Hertha laten zien wat ze allemaal geleerd hadden afgelopen seizoen. De wedstrijd begon om 20.00 uur, nadat er even ingespeeld was en de opstelling was gemaakt door trainster Mireille. … Lees meer »