001 - Escaperoom aglemeen
Autokrasser aangehouden in Vinkeveen

Autokrasser aangehouden in Vinkeveen


Geplaatst op: 31 juli 2014

Vinkeveen - Een 47-jarige vrouw uit Amsterdam is woensdag 30 juli rond 03.15 uur aangehouden op verdenking van vernieling. In de buurt waar de vrouw door agenten werd aangehouden, troffen zij een bekraste auto aan.

De vrouw zit vast en is door de hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. Bij de politie is tot nu toe 21 keer aangifte gedaan van vernielingen aan auto’s. Het gaat om auto’s die geparkeerd stonden op een terrein langs Demmerik en de Herenweg in Vinkeveen en één auto in Wilnis. De vernielingen bestaan uit het bekrassen van de auto’s en het besmeuren met een vloeistof. De reeks vernielingen begon begin juli.

Na de eerste aangiften, startte een onderzoek, waarbij werd getracht meer opsporingsinformatie te verkrijgen. Daarnaast vond extra toezicht en surveillance plaats. Uiteindelijke lukte het om de verdachte te betrappen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Autokrasser aangehouden in Vinkeveen

Vinkeveen - Een 47-jarige vrouw uit Amsterdam is woensdag 30 juli rond 03.15 uur aangehouden op verdenking van vernieling. In de buurt waar de vrouw door agenten werd aangehouden, troffen zij een bekraste auto aan. De vrouw zit vast en is door de hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. Bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: