KDO 2 knokt zich terug tot welverdiend gelijkspel tegen Kampong 4

Geplaatst op: 8 september 2014

Nadat het tweede van KDO zich vorig weekend wist te plaatsen voor de tweede ronde van het bekertoernooi, begon voor de ploeg van Paul ten Brink afgelopen zondag de competitie: thuis tegen Kampong 4. In de eerste helft tastten beide ploegen elkaar behoorlijk af, waarbij zowel KDO als Kampong nauwelijks echt gevaar wist te stichten. Elton Shehu was voor KDO met een geplaatst afstandsschot dichtbij de 1-0. Daartegenover stonden een aantal goede reddingen van de Kwakelse sluitpost Jesper Oudshoorn.

Vijf minuten na de rust werd de wedstrijd opengebroken door een doelpunt van Kampong. Met een precieze voorzet vanaf het middenveld wist de linksbuiten van de uitploeg de 0-1 te maken. Lang kon het team uit Utrecht echter niet van de voorsprong genieten, want in de 55e minuut maakte Patrick van de Nesse met een fantastische uithaal vanaf de rechterkant de 1-1. In de 65e minuut was Kampong in één van haar spaarzame uitvallen zeer effectief en zette hiermee de stand op 1-2. KDO leek aangeslagen door deze achterstand, maar bleef knokken voor de felbegeerde gelijkmaker. In de 86e minuut werd de inzet van de Kwakelaars beloond door een doelpunt. Na een combinatie tussen Jean-Paul Verbruggen en Remco de Boer wist laatstgenoemde Erik Verbruggen te bereiken in het vijfmetergebied. Erik raakte de bal met zijn rechtervoet en schoot de bal in de uiterste hoek, 2-2. Vervolgens ging KDO nog op zoek naar de 3-2, maar hierbij had de thuisploeg het geluk niet aan haar zijde.

Aanstaande zondag speelt het tweede een uitwedstrijd in Utrecht. Om 11:00 uur gaan de Kwakelaars dan op bezoek bij Hercules 3 op het sportpark Voordorp.

Nadat het tweede van KDO zich vorig weekend wist te plaatsen voor de tweede ronde van het bekertoernooi, begon voor de ploeg van Paul ten Brink afgelopen zondag de competitie: thuis tegen Kampong 4. In de eerste helft tastten beide ploegen elkaar behoorlijk af, waarbij zowel KDO als Kampong nauwelijks … Lees meer »