Doelpuntenfestijn voor Atlantis F1

Geplaatst op: 8 september 2014

Zaterdag 6 september speelde Atlantis F1 haar eerste korfbalwedstrijd van het nieuwe seizoen. Op eigen terrein moesten de meiden (Lodi, Amber, Sofie, Tessa, Lieke en Mariska) aantreden tegen Sporting Trigon F2 uit Leiden.

De meiden begonnen meteen geconcentreerd aan de wedstrijd; de bal werd rustig rond gespeeld en al snel werd de score geopend. Alsof dat het startsein was, volgden de scoringspogingen elkaar snel op. De 3-0 voorsprong was dan ook al binnen vijf minuten bereikt. Volgens de nieuwe regels voor de jongste korfbaljeugd, mocht Sporting Trigon op dat moment hun “superspeler” inbrengen.

Ondanks het feit dat Sporting Trigon met een extra speler stond te spelen, wisten de Atlantis meiden de score verder uit te breiden. Bij rust stonden ze dan ook op een comfortabele voorsprong van 7-0. Na de rust bleven de meiden van Atlantis doelpunten scoren. De eindstand werd dan ook bepaald op 16-0, na een wedstrijd waarin alle meiden uit de F1 wisten te scoren.

Op zaterdag 13 september speelt Atlantis F1 om 10:00 uur een uitwedstrijd in Nieuw-Vennep tegen KIOS (N) F2.

Speelsters van Atlantis F1 met trainers/coaches Zoë Trompert, Britt Vermolen en Amy Loman

Zaterdag 6 september speelde Atlantis F1 haar eerste korfbalwedstrijd van het nieuwe seizoen. Op eigen terrein moesten de meiden (Lodi, Amber, Sofie, Tessa, Lieke en Mariska) aantreden tegen Sporting Trigon F2 uit Leiden. De meiden begonnen meteen geconcentreerd aan de wedstrijd; de bal werd rustig rond gespeeld en al snel … Lees meer »