Dikverdiende driepunter voor KDO 2 in Utrecht

Geplaatst op: 15 september 2014

Na het 2-2 gelijkspel van vorige week tegen Kampong 4, reisde de ploeg van trainer Paul ten Brink afgelopen zondag af naar Utrecht voor de wedstrijd tegen de ervaren rotten van Hercules 3. KDO wist in de beginfase van de wedstrijd het baltempo hoog te houden en vroeg druk te zetten op de Utrechtse opbouw. Na ruim twintig minuten spelen werden de Kwakelaars hiervoor gelukkig beloond toen Patrick van de Nesse op doel wilde schieten. Onderweg kwam de bal pardoes op het hoofd van Joost Samsom, waarna de bal in de linkerkruising verdween, 0-1. Een paar minuten later wist Jean-Paul Verbruggen vanuit de rebound met een droge knal de bal in de linkerhoek te plaatsen, 0-2. Vlak voor rust was Jean-Paul Verbruggen opnieuw trefzeker. Hij duwde zijn tegenstander slim weg in het zestienmetergebied, waarna hij koelbloedig de Utrechtse doelman wist te verschalken, 0-3.

In het begin van de tweede helft liet Hercules zich meer gelden en was het spel aan Kwakelse zijde slordig. In de 55e minuut kreeg Hercules een penalty nadat er ongelukkig hands werd gemaakt door Patrick van de Nesse. De strafschop werd echter keihard op de lat geschoten, zodat de spanning niet terug kwam in de wedstrijd. KDO vergrootte in de loop van de tweede helft hun voorsprong zonder groots te spelen. Invaller Elton Shehu kon op aangeven van Doron Borger eenvoudig de 0-4 binnentikken, waarna Remco de Boer in de 78e minuut de eindstand op 0-5 bepaalde.

Volgende week speelt KDO 2 om 11:30 uur thuis tegen PVCV 3. Grote vraag is echter of de ploeg uit Vleuten naar De Kwakel toekomt, want PVCV is nu tot tweemaal toe niet op komen dagen bij hun eerste twee competitiewedstrijd.

Na het 2-2 gelijkspel van vorige week tegen Kampong 4, reisde de ploeg van trainer Paul ten Brink afgelopen zondag af naar Utrecht voor de wedstrijd tegen de ervaren rotten van Hercules 3. KDO wist in de beginfase van de wedstrijd het baltempo hoog te houden en vroeg druk te … Lees meer »