Opnieuw nederlaag CSW

Geplaatst op: 22 september 2014

CSW verloor zaterdag voor de tweede keer op rij. Uit bij Woudenberg konden de Wilnissers het niet bolwerken en werd een 4-2 nederlaag geleden.

Het was Woudenberg dat veel beter aan de wedstrijd begon dan CSW, het was scherper in de duels en voorin was de ploeg steeds dreigend. Woudenberg kwam steeds goed door via de flanken en CSW had mazzel dat de gevaarlijke voorzetten niet in doelpunten werden omgezet. Na een kwartier spelen kwam Woudenberg op voorsprong via de handige rechtsbuiten die knap diagonaal inschoot. CSW stelde hier bar weinig tegenover omdat de ploeg veel te slordig was in balbezit. Via Dave Cornelissen kreeg CSW een klein kansje maar zijn schot ging over het doel. Een minuut of tien voor rust kwam Woudenberg op een 2-0 voorsprong. Een voorzet vanaf links kon zomaar vrij worden binnengekopt. CSW liet het hier niet bij zitten en kwam al vrij snel weer op 2-1. Een corner van Nick van Asselen werd prima binnengekopt door Berry Kramer. Vlak voor rust kwam CSW zelfs op gelijke hoogte na een prima aanval. Sander Kunkeler bediende met een steekbal Mike Cornelissen die vervolgens zijn broer Dave een niet te missen kans bood om de gelijkmaker aan te tekenen.

Na rust meteen een fel CSW wat ook bijna de eerste kans opleverde maar Mike Cornelissen kon de bal net niet bij Vincent van Hellemondt krijgen. Aan de andere kant kwam CSW een paar keer goed weg en had het geluk dat de spitsen nog niet trefzeker waren. Toch kwam Woudenberg op een 3-2 voorsprong nadat een voorzet niet goed werd verwerkt en daarna vrij kon worden binnengetikt. Ook de 4-2 kwam uit een voorzet en ook hier kon vrij worden binnengeschoten bij de tweede paal. CSW kreeg nog een prima kans om terug te keren in de wedstrijd toen het penalty kreeg toegewezen nadat Jay Klaas Wijngaarden was gevloerd. Vincent van Hellemondt maakte echter geen gebruik van het buitenkansje en schoot de bal naast het doel. Even later wederom een kans voor van Hellemondt nadat Mike Cornelissen de bal met het hoofd had klaargelegd maar zijn inzet eindigde dit keer op de paal. Woudenberg speelde de wedstrijd hierna rustig uit en CSW was niet meer bij machte om het de tegenstander nog moeilijk te maken en zo keerden de Wilnissers met een 4-2 nederlaag huiswaarts.

CSW verloor zaterdag voor de tweede keer op rij. Uit bij Woudenberg konden de Wilnissers het niet bolwerken en werd een 4-2 nederlaag geleden. Het was Woudenberg dat veel beter aan de wedstrijd begon dan CSW, het was scherper in de duels en voorin was de ploeg steeds dreigend. Woudenberg … Lees meer »