Atlantis 2 wint eenvoudig van ESDO 2

Geplaatst op: 22 september 2014

20 September moest Atlantis 2 (onder leiding van coach Peter van der Wel), gesponsord door Rabobank, aantreden tegen ESDO 2 uit Kockengen. Het was broeierig warm weer en het team begon in de aanval met Maarten Helsloot, Berry de Jong, Tamara Gortenmulder en Sophia van der Horst (die de geblesseerde Iris Facee Schaeffer verving). De verdediging bestond uit Robin van ’t Schip, Timo Jongerling, Chantal Poolman en Cynthia Sassen.

In het begin van de eerste helft waren er meteen veel kansen. Het was meestal een kwestie van afmaken. ESDO zag eruit als een jonge ploeg met nog weinig ervaring en al snel werd de voorsprong uitgebouwd naar 4-1 en stond het 6-1 met de rust. Atlantis wilde de teller van de tegenstander zo laag mogelijk houden, dus dit was ook het doel van de gedreven ploeg.

De tweede helft kwam er een doelpuntenregen door verschillende doorloopballen, afstandschoten en korte kansen en werd het 12-3. Later werden Kristian Geerdinck, Lars Kuylenburg en Aisha Keijman nog in de ploeg gebracht. Vervolgens werden er nog vier mooie kansen gescoord. Eindstand 16-3. Een makkelijke overwinning voor Atlantis 2.

Komende zaterdag speelt Atlantis 2 een uitwedstrijd tegen Hebbes 2 om 17.00 uur in Utrecht.

20 September moest Atlantis 2 (onder leiding van coach Peter van der Wel), gesponsord door Rabobank, aantreden tegen ESDO 2 uit Kockengen. Het was broeierig warm weer en het team begon in de aanval met Maarten Helsloot, Berry de Jong, Tamara Gortenmulder en Sophia van der Horst (die de geblesseerde … Lees meer »