Atlantis verliest thuis van Achilles

Geplaatst op: 23 september 2014

20 September moest Atlantis 1, gesponsord door Rabobank, aantreden tegen Achilles 1 uit Den Haag.

Ondanks het broeierige en warme weer begon Atlantis 1 flitsend aan de wedstrijd. In tegenstelling tot de eerdere wedstrijden van dit seizoen – waar zij vaak behoorlijk achter kwamen te staan – wist het team zelfs twee maal een voorsprong te pakken. Helaas kwam tegen het eind van de eerste helft Atlantis op 3 punten achterstand doordat verzuimd werd de verkregen kansen te verzilveren. Er werd gerust met 7-10 achterstand.

Na rust wilde Atlantis beter uit de startblokken gaan en niet weer zo beginnen als aan het eind van de 1e helft. Het spel ging beter, alleen bleef het scoren achter. Achilles wist dit wel door te zetten. Na een goede start van de wedstrijd wist Atlantis niet de overwinning binnen te slepen. Het werd dan ook 13-17.

Zaterdag 27 september neemt Atlantis 1 het op tegen Kios. Deze wedstrijd vindt plaats in Nieuw-Vennep om half 4.

20 September moest Atlantis 1, gesponsord door Rabobank, aantreden tegen Achilles 1 uit Den Haag. Ondanks het broeierige en warme weer begon Atlantis 1 flitsend aan de wedstrijd. In tegenstelling tot de eerdere wedstrijden van dit seizoen – waar zij vaak behoorlijk achter kwamen te staan – wist het team … Lees meer »