Atlantis 2 wint overtuigend

Geplaatst op: 29 september 2014

Afgelopen zaterdag 27 september moest het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 uit in Utrecht tegen Hebbes. Volgens de stand in de poule zou Atlantis deze wedstrijd moeten kunnen winnen en dat was dan ook zeker het doel van de Mijdrechtenaren. Dit doel werd behaald, Atlantis 2 sloot de wedstrijd af met een riante overwinning met een stand van 3-17.

Dat het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 erop gebrand was om deze wedstrijd te gaan winnen was in de eerste paar minuten niet van de score af te zien, ze kwamen achter met 2-1. Hierna werd de score gelukkig gelijk en begon de uitspelende ploeg een voorsprong op te bouwen. Er werden mooie doelpunten gemaakt en de spelers speelden elkaar goed uit. De rust werd ingegaan met een score van 2-10 voor Atlantis 2.

In de rust werd door de coach gemeld dat de spelers ervoor moesten zorgen dat ze met dezelfde instelling de tweede helft in zouden gaan en vooral niet moesten verslappen. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat Atlantis 2 in de tweede helft het nog spannend liet worden. De ploeg uit Mijdrecht was zeker niet van plan om Hebbes ook maar enigszins dichterbij te laten komen en begon de tweede helft dan ook meteen weer met scoren. De spelers gunden elkaar een doelpunt en deze werden dan ook mooi afgewerkt, waarbij doorloopballen met één hand favoriet waren. Atlantis 2 won de wedstrijd tegen Hebbes met een overtuigende eindstand van 3-17.
Komende zaterdag speelt Atlantis 2 uit tegen Vlug & Vaardig/KCN 2 in Amsterdam om 14.00 uur.

Afgelopen zaterdag 27 september moest het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 uit in Utrecht tegen Hebbes. Volgens de stand in de poule zou Atlantis deze wedstrijd moeten kunnen winnen en dat was dan ook zeker het doel van de Mijdrechtenaren. Dit doel werd behaald, Atlantis 2 sloot de wedstrijd af … Lees meer »