Zevenklapper voor CSW

Geplaatst op: 6 oktober 2014

In het begin was het direct al duidelijk dat CSW de betere ploeg was. De ploeg was veelal in balbezit en het wachten was eigenlijk op het eerste doelpunt. Die kansen waren er wel degelijk maar de doelman van VOP en de paal stonden vooralsnog een vroege voorsprong in de weg. Aan de andere kant moest Jordy Wens handelend optreden na een uitval van VOP. VOP kreeg ook nog enkele hoekschoppen maar Wens was steeds de situatie de baas. Na twintig minuten spelen kwam CSW eindelijk op voorsprong. Een slim steekballetje van Jay Klaas Wijngaarden belandde bij Mike Cornelissen die uit de draai met links inschoot. De ban was gebroken en nog voor rust kwam CSW op 0-2. Cornelissen bediende Wijngaarden op maat die vervolgens zijn tegenstander uitkapte en met links de bal schitterend in de verste hoek krulde.

Na rust een ontketend CSW dat heer en meester was in deze wedstrijd en al heel snel de voorsprong uitbreidde. Cornelissen won een kopduel waardoor de bal voor de voeten kwam van de vrijstaande Vincent van Hellemondt die zich geen moment bedacht en de keeper het nakijken gaf. De 0-4 kwam wederom van de voet van Vincent van Hellemondt. Na een prachtige voorzet van Wijngaarden schoot hij prima uit de lucht met rechts tegendraads in. Sander Kunkeler leek de voorsprong verder uit te bouwen na een goede actie op rechts maar zijn stiftballetje ging maar net voorlangs. Na een actie in de zestienmeter waarbij Cornelissen werd gevloerd kreeg CSW een penalty toegekend. Nick van Asselen ging achter de bal staan en gaf de keeper geen schijn van kans en schoot zodoende de 0-5 op het bord. CSW liet het hier niet bij en ging verder op jacht naar een grotere uitslag. Het kwam op 0-6 toen Justin Blok alleen op de doelman afging na een schitterende dieptebal van Elroy Baas. Blok faalde niet oog in oog met de doelman en schoot beheerst binnen. De eindstand van 0-7 kwam op naam van Mike Cornelissen. Na prima voorbereidend werk van Sander Kunkeler kapte Cornelissen de doelman op fraaie wijze uit om vervolgens met links de bal in het lege doel te plaatsen.

CSW was zaterdag op bezoek bij VOP uit Amersfoort en keerde terug met een riante 0-7 overwinning. Een uitslag die overigens nog veel hoger had uit kunnen vallen gezien de vele kansen die CSW zich deze wedstrijd wist te creëren. In het begin was het direct al duidelijk dat CSW … Lees meer »