001 -Family
Eerste startnummer Zilveren Turfloop overhandigd aan VOKU

Eerste startnummer Zilveren Turfloop overhandigd aan VOKU


Geplaatst op: 6 oktober 2014

De Zilveren Turfloop wordt jaarlijks gehouden op de eerste zondag in november. De organisatie hiervan is in handen van atletiekvereniging De Veenlopers. Dit jaar is VOKU als sponsor duidelijk zichtbaar op de startnummers die de deelnemers zullen dragen.

VOKU is al sinds 1985 een vakkundig aannemersbedrijf met een goede reputatie, gespecialiseerd in o.a. kunststof kozijnen van het merk WERU en serres & uitbouwen van het merk Veranda Nederland.

Paulien Voortjes-van Aalst mocht het eerste startnummer in ontvangst nemen uit handen van Irma van Eeken namens de organisatie Zilveren Turfloop. Ze koos startnummer 1985 dat verwijst naar het jaar dat het bedrijf VOKU werd opgericht.
Ook dit jaar zal de Zilveren Turfloop de eerste loop zijn van het Zorg & Zekerheidcircuit 2014/2015. Aan dit circuit, dat tot de grootste van het land behoort, doen acht regionale lopen mee. Bij elke loop krijgen de deelnemers het aantal punten dat gelijk is aan hun plaats op de ranglijst. De punten worden bij elkaar opgeteld en degene met het laagste aantal punten wordt eindwinnaar van het Zorg en Zekerheid Circuit 2014/2015. Kijk voor meer informatie op www.zorgenzekerheidcircuit.nl

Nabij sporthal De Phoenix kan weer op verschillende afstanden worden gestart. Voor de jeugd is er de Rabo GeZZinsloop over een afstand van 1 km waarvan het parcours door het sportpark voert.
De deelname aan de GeZZinsloop is gratis.
Andere afstanden waaraan deelgenomen kan worden zijn 5 km, 10 km en 16,1 km. Dit zijn allen prestatielopen.
Tenslotte is er een Businessloop die kan worden gelopen als 5 en 10 km. De Businessloop is bedoeld voor bedrijven en instellingen. Men loopt in teamverband en de gezamenlijke tijd telt voor het uiteindelijke resultaat. Net als voorgaande jaren is de belangstelling voor deze Businessloop enorm.

Het parcours voert de deelnemers zoals elk jaar door het polderlandschap van Mijdrecht, De Hoef en langs de Kromme Mijdrecht. Vele vrijwilligers zullen zorgdragen voor een veilige route.

De start van de Zilveren Turfloop is vanaf 11.00 uur. De start van de RABO Kinderloop is om 10.15 uur. In de sporthal De Phoenix vindt ook de inschrijving plaats en is een mogelijkheid tot omkleden. Daarnaast is er een tasseninname. Uiteraard kunnen deelnemers en publiek gebruik maken van de faciliteiten die de sporthal biedt. Er is ook een horecavoorziening aanwezig.

Voor meer informatie over de starttijd per afstand, de bereikbaarheid, het prijzengeld, het parcours etc. kijkt u op www.zilverenturfloop.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste startnummer Zilveren Turfloop overhandigd aan VOKU

De Zilveren Turfloop wordt jaarlijks gehouden op de eerste zondag in november. De organisatie hiervan is in handen van atletiekvereniging De Veenlopers. Dit jaar is VOKU als sponsor duidelijk zichtbaar op de startnummers die de deelnemers zullen dragen.VOKU is al sinds 1985 een vakkundig aannemersbedrijf met een goede reputatie, gespecialiseerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: