Atlantis B1 overloopt De Vinken B2 en is met nog een wedstrijd te gaan kampioen

Geplaatst op: 6 oktober 2014

Zaterdag 4 oktober werd de wedstrijd tussen Atlantis B1 en De Vinken B2 al om 08:50 gestart. Deze extra vroege start was nodig omdat er uit het team verschillende dames en heren bij andere teams moesten invallen later die dag. Er werd gestart in de nieuwe shirts van sponsor van Walraven B.V. uit Mijdrecht, en er was geen twijfel over wat de planning was van het team. De mogelijkheid om deze wedstrijd te gebruiken om het kampioenschap binnen te halen zou met beide handen worden aangepakt was de belofte aan de coaches.

In de eerste helft leek het echter nog even wat moeizaam te gaan. Laten we het er maar op houden dat iedereen nog even echt wakker moest worden. Het zonnetje werd echter steeds warmer en naarmate de eerste helft vorderde gingen de combinaties steeds beter lopen. Mooie aanvallen werden gecombineerd met rustig en sterk verdedigen waardoor al snel duidelijk werd dat de doelstelling zeker binnen bereik lag. De ruststand was uiteindelijk 6-0, en het was duidelijk dat er vandaag een nog veel hogere score in zat voor het team. Zou het lukken om de eerdere overwinning van 4-14 tegen het team van De Vinken in Vinkeveen te verbeteren?

De tweede helft werd goed gestart, en de voorsprong werd al snel uitgebouwd naar de dubbele cijfers. Het team van De Vinken deed wel zijn best om de boel dicht te houden en te scoren, maar hadden in deze wedstrijd weinig kans. Uiteindelijk wist De Vinken B2 toch nog een punt te scoren om van de vervelende nul af te komen. Einduitslag is uitgekomen op 17-1 volgens het officiële formulier, en het kampioenschap is een feit!
Prima prestatie van dit goed spelende en vooral ook gezellige jeugdteam dat dit jaar met veel wijzigingen t.o.v. vorig seizoen is gestart. Mede door de goede en enthousiaste coaching van Heleen Haspels en Mark Goverse kunnen we nog veel leuke wedstrijden van Atlantis B1 verwachten!

Zaterdag 4 oktober werd de wedstrijd tussen Atlantis B1 en De Vinken B2 al om 08:50 gestart. Deze extra vroege start was nodig omdat er uit het team verschillende dames en heren bij andere teams moesten invallen later die dag. Er werd gestart in de nieuwe shirts van sponsor van … Lees meer »