001- Uithoorn
Volg het nieuws uit de regio: 0297.nl

Volg het nieuws uit de regio: 0297.nl

Volg het nieuws uit de regio: 0297.nl

Geplaatst op: 8 oktober 2014

Sinds begin dit jaar is de populaire website 0297.nl uitgebreid met video's. Dit platform richt zich op het aanbieden van bewegend nieuws en korte bedrijfsfilms via internet voor de regio Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen.

Eén van de belangrijkste voordelen van de video's is dat het overal gemakkelijk te bekijken is: op de PC, op een tablet of via de smartphone. De beeldverslagen zijn zowel via www.0297.nl te bekijken, als via het eigen YouTube-kanaal. Het nieuwsaanbod is weliswaar regiogebonden, maar is dankzij de internettechniek dus wereldwijd te bekijken.

Meer weten of tips?

De redactie ontvangt graag nieuwstips. Staat er iets te gebeuren? Laat het weten. Neem contact met ons op, ook voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven om te adverteren.

Loyals
info@0297.nl 
tel. 0297-38 52 52

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297 TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volg het nieuws uit de regio: 0297.nl

Sinds begin dit jaar is de populaire website 0297.nl uitgebreid met video's. Dit platform richt zich op het aanbieden van bewegend nieuws en korte bedrijfsfilms via internet voor de regio Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen. Eén van de belangrijkste voordelen van de video's is dat het overal gemakkelijk te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: