NVC 2 overrompelt KDO 2 in eerste helft

Geplaatst op: 13 oktober 2014

Na de jammerlijke 0-2 nederlaag van vorige week tegen Elinkwijk 2, mocht het tweede van KDO afgelopen zondag aantreden tegen NVC 2. De ploeg van trainer Paul ten Brink reisde goed gemutst af naar Naarden, maar werd in eerste helft bij vlagen weggespeeld door de creatieve NVC-ers. Met name op het middenveld werd d.m.v. vele positiewisselingen KDO overlopen. De Kwakelaars hadden hier nauwelijks antwoord op zodat de thuisploeg maar liefst drie keer wist te scoren in de eerste helft. Daartegenover stond een schot op de lat van Elton Shehu en een goede kopbal van Jean-Paul Verbruggen die ternauwernood gered werd door de Naardense doelman.

In de tweede helft had KDO meer grip op het spel van NVC, maar was niet bij machten om een aansluitingstreffer te maken, zodat de wedstrijd uiteindelijk in een 3-0 nederlaag eindigde. Aankomende zondag speelt het tweede een bekerwedstrijd tegen Abcoude 2 als beloning van de eerste plaats in de bekerpoule eerder dit seizoen. De wedstrijd begint om 11:30 uur op het sportpark Hollandse Kade.

Na de jammerlijke 0-2 nederlaag van vorige week tegen Elinkwijk 2, mocht het tweede van KDO afgelopen zondag aantreden tegen NVC 2. De ploeg van trainer Paul ten Brink reisde goed gemutst af naar Naarden, maar werd in eerste helft bij vlagen weggespeeld door de creatieve NVC-ers. Met name op … Lees meer »