Nobleman Boxsprings
Geslaagde middag voor ouderen van Tafeltje Dekje in Aalsmeer en Uithoorn

Geslaagde middag voor ouderen van Tafeltje Dekje in Aalsmeer en Uithoorn


Geplaatst op: 14 oktober 2014

Aalsmeer - Zaterdag 11 oktober kwamen ca. 30 ouderen bij elkaar, die gewoonlijk eten krijgen via Tafeltje Dekje. Het doel van deze activiteit was om deze mensen bij elkaar te brengen en een leuke middag te organiseren, met een gezamenlijke lekkere lunch. Dit geheel werd georganiseerd door de vrijwilligers van het Jongeren Rode Kruis, afdeling Aalsmeer en Uithoorn en het Rode Kruis van Aalsmeer. Gelukkig kon deze middag worden georganiseerd in het gebouw van het bedrijf Waterdrinker. Een erg mooi gebouw, wat zeer werd gewaardeerd door de gasten.

Bij aankomst werden de gasten ontvangen met een kopje koffie of thee en een koekje. Hierna konden zij ook nog genieten van een lekker drankje. De stemming zat er bij binnenkomst al goed in en nadat alle gasten even met elkaar hadden bijgepraat begon het entertainment-programma. Eerst werd er voor de gasten een quiz georganiseerd. Deze was van hoog niveau, maar ondanks deze moeilijkheidsgraad wist de winnaar toch dertien van de vijftien vragen goed te beantwoorden. Het was zo gezellig, dat de tijd vloog.

Na de quiz, een advocaatje met slagroom en een smakelijk saucijzenbroodje was het tijd voor de lunch. Deze bestond maar liefst uit drie gangen, te beginnen met soep. Vervolgens konden de gasten kiezen verschillende stampotten met een gehaktbal of een stukje worst en natuurlijk echte oer-Hollandse jus. Dit viel zeer in de smaak, zodat er zelfs bij sommigen nog een tweede portie in ging. Om de lunch helemaal goed af te ronden was er ook nog een lekker toetje.

Na de lunch werd de middag afgesloten met een spelletje bingo. Hierbij waren voor alle gasten mooie prijzen te winnen, welke door iedereen zeer werden gewaardeerd. Na afloop van de bingo was het helaas al weer tijd om af te ronden, maar gelukkig had iedereen zeer genoten van de middag met al het lekkere eten, de leuke quiz en de bingo. Al met al was het dus voor iedereen een zeer geslaagde dag. Daarom willen wij ook graag de Waterdrinker bedanken en alle anderen die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Het Jongeren Rode Kruis zoekt nog jongeren die zich vrijwillig willen inzetten bij onze activiteiten.
Wij helpen mensen die leven in een sociaal isolement, zoals mensen met een beperking of ouderen. Wil je meer informatie over wat het Jongeren Rode Kruis doet? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis of volg @jjrodekruis op Twitter.

Stan van den Berg

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde middag voor ouderen van Tafeltje Dekje in Aalsmeer en Uithoorn

Aalsmeer - Zaterdag 11 oktober kwamen ca. 30 ouderen bij elkaar, die gewoonlijk eten krijgen via Tafeltje Dekje. Het doel van deze activiteit was om deze mensen bij elkaar te brengen en een leuke middag te organiseren, met een gezamenlijke lekkere lunch. Dit geheel werd georganiseerd door de vrijwilligers van Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: