Winst CSW uit bij De Bilt

Geplaatst op: 27 oktober 2014

In en tegen De Bilt was het basiselftal van CSW weer nagenoeg compleet. Nick van Asselen en Vincent van Hellemondt waren weer speelklaar. Alleen Jay Klaas Wijngaarden moest nog geblesseerd toekijken. Voor hem speelde Justin Blok, die de laatste twee wedstrijden aardig op dreef was. De eerste helft leken beide partijen er niet echt veel zin in te hebben. Er zat weinig strijd en diepgang in het spel. Het was zeker niet enerverend te noemen. CSW was wel iets sterker, desondanks werd de rust bereikt met dezelfde brilstand als bij aanvang.

Na de rust werd de wedstrijd een stuk aantrekkelijker en kwamen er zowaar kansen. Na een goede combinatie tussen Vincent van Hellemondt en Mike Cornelissen kon Mike alleen op de keeper afgaan, maar lukte het hem niet om deze te passeren. De afgeketste bal kwam voor de voeten van Sander Kunkeler, maar ook zijn schot keerde de keeper. Dave Cornelissen kwam de dit keer bijna onzichtbare Justin Blok vervangen. Mede daardoor werd CSW steeds aanvallender en een doelpunt hing in de lucht. Het duurde nog tot de 68ste minuut toen de ban daadwerkelijk gebroken werd; Berry Kramer kwam op links vrij en zijn strakke voorzet werd door Vincent van Hellemondt doeltreffend afgerond, 0-1. Daarna trachtte De Bilt meer aan te dringen, maar kwam het niet verder dan tot een schot in het zijnet. Als CSW iets zorgvuldiger met de counters was omgesprongen was de stand allang uitgebouwd. Nu duurde het tot de 86ste minuut toen na een corner de bal door Mike Cornelissen van dichtbij in het dak van het doel werd geschoten, 0-2. In de allerlaatste minuten werden Mike Cornelissen en Nick van Asselen nog gewisseld door respectievelijk Terence van der Linden en Matthijs Uytewaal. De goed leidende scheidsrechter gunde De Bilt nog wel een paar minuten blessuretijd, maar CSW kwam niet meer in de problemen. Door het verlies van Veensche Boys staat CSW nu gedeeld derde op de ranglijst achter Argon en Woudenberg.

In en tegen De Bilt was het basiselftal van CSW weer nagenoeg compleet. Nick van Asselen en Vincent van Hellemondt waren weer speelklaar. Alleen Jay Klaas Wijngaarden moest nog geblesseerd toekijken. Voor hem speelde Justin Blok, die de laatste twee wedstrijden aardig op dreef was. De eerste helft leken beide … Lees meer »