Persoonlijke fouten KDO 2 keihard afgestraft

Geplaatst op: 27 oktober 2014

Na de spraakmakende bekerwinst na penalty’s van afgelopen week op Abcoude 2, kon de ploeg van trainer Paul ten Brink met een goed gevoel toeleven naar de thuiswedstrijd tegen De Bilt 2.
De Bilt bleek echter tegen KDO te beschikken over een zeer efficiënte voorhoede, want de kansen die de ploeg in de eerste helft kreeg, werden direct verzilverd. Zo werd de rust met een 1-3 stand bereikt, waarbij Fabian van der Hulst de Kwakelse treffer voor zijn rekening nam. In de tweede helft eenzelfde spelbeeld, waarbij De Bilt slimmer was dan KDO en uiteindelijk aan het langste eind trok en met 3-5 wist te winnen in De Kwakel. Fabian van der Hulst zorgde vandaag voor de gehele Kwakelse productie, want hij benutte twee strafschoppen in de tweede helft.
Volgende week speelt KDO 2 een uitwedstrijd tegen Wasmeer 2, die in de middenmoot staat. Om 11:00 uur start de wedstrijd op het sportpark Anna’s Hoeve in Hilversum.

Na de spraakmakende bekerwinst na penalty’s van afgelopen week op Abcoude 2, kon de ploeg van trainer Paul ten Brink met een goed gevoel toeleven naar de thuiswedstrijd tegen De Bilt 2.De Bilt bleek echter tegen KDO te beschikken over een zeer efficiënte voorhoede, want de kansen die de ploeg … Lees meer »