Hertha's E3 boekt wederom winst

Geplaatst op: 3 november 2014

Vandaag kwamen de mannen van Desto E6 op bezoek in Vinkeveen. Ondanks de toppers van de E3 nog steeds op hun eerste winstpartij wachten is de sfeer binnen de leuke mix spelers fantastisch. De inzet is buitengewoon hoog en tijdens de wedstrijdbespreking weet iedereen wat er van hem verwacht wordt. Echter in het veld is de adrenaline bij sommige spelers dermate groot dat zij helaas uit hun positie lopen en daardoor ruimte geven aan hun tegenstanders. Die zijn dan weer dermate effectief dat zij optimaal gebruik maken van deze kansen en dit dan ook vaak tot doelpunten leid.

Vandaag dus Desto E6 als tegenstander, een tegenstander stevig in de middenmoot. Onze helden stijf onderaan maar met een pleizer en inzet waar menig tegenstander nog wat van kan leren. Op Wouter Bakker na een volledige bezetting die "wisselcoach Snoeren" weer het nodige puzzelwerk gaf. Vrijdagavond om 23:36 uur volgde de bevestiging dat het wisselschema klaar was. U ziet, en wordt dag en nacht gewerkt aan het team. Nadat de eerste helft op gang was gefloten door gast scheidsrechter Paul van der Maat begon Hertha sterk aan de wedstrijd. Er werd bij vlagen leuk gecombineerd door de toppers, alleen ontbrak het aan de afronding. Aan de andere kant had keeper Kevin Buitendam al enkele malen handelend op moeten treden. Net op het moment dat Hertha's technische staf dacht dat er wellicht een stunt in zou kunnen zitten viel de 0-1 in de 15de minuut. Hertha kwam niet verder dan een bal op de paal van Thijs Stroet. Helaas was het 5 minuten later weer raak en net voor de rust viel de 0-3.

In de rust werden de mannen gecomplimenteerd met de getoonde inzet en het vertoonde spel. Het was bij vlagen goed te zien waar de afgelopen week op getraind was. Er werd afgesproken er een schepje bovenop te doen. Dit resulteerde in de 11de minuut in een doelpunt van Hertha. Een goede snelle uitbraak deed de bal belanden bij Corné die de bal netjes binnen schoof. Zou dit de ommekeer betekenen? Het zag er wel uit, de Hertha toppers waren uiterst gemotiveerd en strijdbaar. Toch was het toch weer Desto dat 3 minuten na de Vinkeveense treffer de marge weer op 3 bracht. Toen kort daarna ook nog de 1-5 en 1-6 vielen was het helaas gebeurd met het Vinkeveense verzet. Kort daarna vielen ook nog de 1-7 en 1-8.

De jonge E3 toppers hebben deze wedstrijd geknokt voor wat ze waard waren en zij mogen trots zijn op zichzelf. De coaches zijn ook trots op wat ze gezien hebben en dit geeft zeker weer mogelijkheden voor de toekomst.

Vandaag kwamen de mannen van Desto E6 op bezoek in Vinkeveen. Ondanks de toppers van de E3 nog steeds op hun eerste winstpartij wachten is de sfeer binnen de leuke mix spelers fantastisch. De inzet is buitengewoon hoog en tijdens de wedstrijdbespreking weet iedereen wat er van hem verwacht wordt. … Lees meer »