Van Kouwen
KerstInn De Ronde Venen – de herberg waar dit jaar wéér voldoende plek is

KerstInn De Ronde Venen – de herberg waar dit jaar wéér voldoende plek is


Geplaatst op: 3 november 2014

Zie je er tegenop om de kerstdagen in je eentje door te brengen? Kun je de eindjes moeilijk aan elkaar knopen en wil je van kerst toch een feest maken? Wil je kerst vieren zoals het eigenlijk bedoeld is, een gezellig samenzijn met gelijkgestemden?

Kom dan Eerste Kerstdag naar Kerstinn de Ronde Venen bij Bedrijfsrestaurant van Walraven, Industrieweg 5 in Mijdrecht. Het is alweer de derde editie en elk jaar blijkt weer het grote succes. Op een sfeervolle locatie worden de deelnemers op 25 december vanaf 17.00 uur gastvrij onthaald en een feestelijke maaltijd plus ontspannen vermaak via een ‘Open Podium’ aangeboden. De KerstInn sluit weer rond 22.00 uur.

Aanmelden kan via één van de Servicepunten in De Ronde Venen (tel: 0297-58 76 00 of kom persoonlijk langs). Bij elk Servicepunt, in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen en Abcoude, ligt ter inzage een fotoboekje waar het plezier van af spat! Het deelnametarief is € 15,00 per persoon - vervoer van en naar de KerstInn is beschikbaar.

‘Open podium’
We zijn voor de KerstInn altijd op zoek naar leuke ‘acts’. Wil je een mooi gedicht voordragen of iets muzikaals doen? Heb je een dans- of goochelact of kun je juist heel goed moppen tappen? Het zou leuk zijn als je dit met de gasten van de KerstInn zou willen delen. Het is geen competitie, we hopen op een bonte verzameling van podiumkunsten. We waarderen het als je even langskomt om alle gasten van de KerstInn met je act te vermaken, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om aan te schuiven als gast.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KerstInn De Ronde Venen – de herberg waar dit jaar wéér voldoende plek is

Zie je er tegenop om de kerstdagen in je eentje door te brengen? Kun je de eindjes moeilijk aan elkaar knopen en wil je van kerst toch een feest maken? Wil je kerst vieren zoals het eigenlijk bedoeld is, een gezellig samenzijn met gelijkgestemden? Kom dan Eerste Kerstdag naar Kerstinn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: