Mooie zege Kwinkslag 1

Geplaatst op: 10 november 2014

Donderdagavond 6 november speelde het mixteam van badmintonvereniging ‘Kwinkslag’ tegen ‘De Krommerijnstreek’ uit Odijk. Na de nederlaag van vorige week tegen de koplopers, waren de spelers nu extra gebrand op een overwinning. De dubbels werden zowel door de dames als de heren gewonnen. Daarna waren de singles aan de beurt. Na een koude start wist Mirjam Verbrugge als eerste dame haar partij binnen te halen. Ton Bunschoten had een zware tegenstander en kwam in de derde set net wat tekort. Jolanda Klinkhamer en invaller Marco van Putten wisten ook allebei mooi hun partij te winnen. De mix van Ton en Jolanda ging mis in de derde set. Maar Marco en Mirjam zette met hun overwinning de eindstand op 6-2.

Donderdagavond 6 november speelde het mixteam van badmintonvereniging ‘Kwinkslag’ tegen ‘De Krommerijnstreek’ uit Odijk. Na de nederlaag van vorige week tegen de koplopers, waren de spelers nu extra gebrand op een overwinning. De dubbels werden zowel door de dames als de heren gewonnen. Daarna waren de singles aan de beurt. … Lees meer »