Verlies CSW tegen 10-tal van Aalsmeer

Geplaatst op: 10 november 2014

Het is CSW niet gelukt om in de thuiswedstrijd tegen Aalsmeer punten te pakken, zelfs niet terwijl Aalsmeer de laatste twintig minuten met tien man in het veld stond. Matthijs Uytewaal stond in de basis in plaats van Vincent Wens. In het begin was CSW feller dan de tegenstander, maar op twee kleine mogelijkheden van de gebroeders Mike en Dave Cornelissen na kon het geen echte vuist maken. In de tiende minuut verdraaide Nick van Asselen zijn knie. Hij beet op zijn tanden, maar een kwartier later verliet hij toch het veld en werd vervangen door Dennis Prange. CSW was mede daardoor even zoekende naar de organisatie op het middenveld, waar Aalsmeer steeds meer van profiteerde. Keeper Jordy Wens wist echter met een paar goede reddingen de nul te houden. Ook Sander Kunkeler lukte het ternauwernood redding te brengen met de punt van zijn schoen toen een aanvaller dreigde door te breken. Vlak voor rust rondde CSW de beste aanval van de eerste helft net niet af; na een goede combinatie van Berry Kramer en Sander Kunkeler kon Vincent van Hellemondt de bal niet voldoende onder controle krijgen. En toen sloeg het noodlot alsnog toe. Jordy Wens stond buiten zijn strafschopgebied en wilde een hoge bal wegkoppen, maar een Aalsmeer speler was hem net te slim af. Daarna was het een koud kunstje om de 0-1 in te tikken.

Net als bij aanvang van de eerste helft startte CSW de tweede helft met veel inzet en strijd. De scheidsrechter wilde het echter kort houden en deelde binnen 10 minuten vier gele kaarten uit, overigens keurig verdeeld over beide partijen. Het duurde tot aan de 70ste minuut toen de wedstrijd een plotselinge wending leek te krijgen. Dave Cornelissen kapte zijn tegenstander fraai uit binnen het strafschopgebied, maar werd daarna gevloerd. De scheidsrechter wees naar de penaltystip en stuurde de boosdoener met direct rood van het veld. Een moment waarop een wedstrijd volledig zou kunnen kantelen. Echter niet deze keer. De keeper redde fraai op de inzet van Marciano Kastoredjo. Daarna zette beide coaches verse krachten in voor de laatste fase. Terence van der Linden verving Matthijs Uytewaal en Justin Blok als extra aanvaller voor Marciano. De 10 hielden knap stand tegen het elftal van CSW, die met een flinke kater het veld verlieten.

Het is CSW niet gelukt om in de thuiswedstrijd tegen Aalsmeer punten te pakken, zelfs niet terwijl Aalsmeer de laatste twintig minuten met tien man in het veld stond. Matthijs Uytewaal stond in de basis in plaats van Vincent Wens. In het begin was CSW feller dan de tegenstander, maar … Lees meer »