Atalanta dames 1 speelt sterk maar verliest

Geplaatst op: 10 november 2014

De eerste set begon met een kleine achterstand. De tegenstander stond lekker aan te vallen en dat scoorde punten. Maar, onze dames lieten zichzelf niet kennen, haalden die achterstand weer helemaal in! Vanaf dit moment ging het eigenlijk gelijk op, er werden steeds om en om punten gescoord. De spanning was om te snijden! 25-24 stond het, de tegenstander moest nog maar 1 puntje. Die laatste punt werd helaas ook gescoord, de dames verloren met 24-26.

De tweede set begon enorm sterk, de dames hadden een enorme voorsprong! Het stond 12-2, het publiek op de tribune hielp de dames om hard te blijven werken. Helaas kwam de tegenstander weer sterk terug. Zij hadden de gaten door en daar werd enorm mee gescoord. 17-11 stond het, er moest nu echt iets gaan gebeuren! De dames bleven hard werken en er kwamen prachtige aanvallen en prikballetjes aan te pas. Uiteindelijk wonnen ze deze set met 25-22, ze waren weer in de race.

De derde set ging net zoals de tweede set. In deze set werd alle slagkracht ingezet om de punten te pakken. Jessica en Brenda begonnen even aan de kant. De dames hadden een kleine voorsprong, die wilden ze ook zeker behouden. De dames stonden keihard te werken en er werd heerlijk aangevallen. Toch kwam de tegenstander weer op gang, werden de punten weer ingehaald. Maar onze dames stonden ijzersterk te spelen, dat werkte. Deze set eindigde met 25-16.

De vierde set ging wat minder. Er werd goed begonnen, maar dat zakte later weer een beetje in. Toch konden ze de tegenstander prima bijhouden. De punten die dames 1 achter stond, werden al snel weer ingehaald. De service van de tegenstander scoorde erg goed, daar hadden de dames wat moeite mee. Maar met een aantal prachtige aanvallen, bleven ze bij het spel. Helaas verloren zij deze set met 19-25. Op naar de vijfde set!

De vijfde set begonnen de dames niet zo sterk. Er werden veel fouten gemaakt en ze hadden moeite met het bijhouden van de tegenstander. Toch werd er weer goed terug gekomen, het stond 7-11 en ze konden het nog redden! Na keihard werken werd er helaas verloren met 13-15.

Toch is er deze wedstrijd heerlijk gespeeld. De dames moesten tegen de nummer 4, maar ze hebben ons heel goed staande gehouden. Publiek, bedankt voor jullie aanmoediging! Jullie zijn top!

Op vrijdag 7 november heeft Atalante dames 1 (Haaxman-Verbruggen) een hele spannende wedstrijd gespeeld tegen dames 5 van vv-Amsterdam. Dit keer moesten ze echt punten gaan pakken, dat hebben ze ook zeker gedaan! Met een hele tribune vol met aanmoediging, kon de wedstrijd beginnen! De eerste set begon met een … Lees meer »