Hertha meiden MD1 steeds beter

Geplaatst op: 10 november 2014

Afgelopen zaterdag 8 november stond er weer een competitiewedstrijd op het programma voor de dames van Hertha MD1. Dit maal kregen zij bezoek van Dios uit Nieuw Vennep. Een mooie wedstrijd, met een overwinning van 6-4, maar Dios bleek een pittige tegenstander te zijn, er werd behoorlijk fysiek gespeeld en over en weer waren daar de resultaten zichtbaar van.

Onder een lekker zonnetje en met goede moed gingen de dames het veld op. Na ongeveer vijf minuten kwam Hertha op voorsprong met 1-0, de vreugde was groot toen bleek dat Fleur haar eerste doelpunt gescoord had! Niet veel later verdubbelde Fay de score met 2-0. Hertha bleef goed spelen en halverwege de eerste helft kwamen ze op 3-0 wederom door Fay. Hierna verslapte de aandacht van de dames enigszins en Dios kwam meerdere malen op de helft van Hertha. Gevolg hiervan was het 3-1 en een (in onze ogen) niet geheel terecht gegeven strafschop 3-2.

Na de rust en een korte peptalk van de coaches gingen de dames met frisse moed het veld weer op voor de tweede helft. En het effect was direct merkbaar, Bridget en Donna (met een kopbal) tilden de score naar 5-2. Dat Dios zich niet gelijk gewonnen gaf bleek wel, al snel schoten zij de 5-3 binnen en bleef het spannend. De dames van Hertha gingen nog één maal tot op de bodem en Bridget knalde op schitterende wijze de 6-3 binnen. Moe gestreden en met aan alle kanten pijnlijke ledematen snakten de dames naar het eindsignaal. Dios kwam nog terug tot 6-4, echter verder lieten de dames het niet komen.

Wederom een overwinning van Hertha MD1 en inmiddels aangekomen op een gedeelde vierde plek, kunnen we niet anders dan constateren dat de dames elke week beter worden. Komende week een bekerwedstrijd (thuis tegen Sporting 70), iedereen die een enthousiaste en getalenteerde groep dames wil ondersteunen is van harte welkom! Zaterdag 11:00 uur bij Hertha in Vinkeveen.

Afgelopen zaterdag 8 november stond er weer een competitiewedstrijd op het programma voor de dames van Hertha MD1. Dit maal kregen zij bezoek van Dios uit Nieuw Vennep. Een mooie wedstrijd, met een overwinning van 6-4, maar Dios bleek een pittige tegenstander te zijn, er werd behoorlijk fysiek gespeeld en … Lees meer »