Het Voordek
Een nieuw Begin in Abcoude
Een nieuw Begin in Abcoude

Een nieuw Begin in Abcoude

Een nieuw Begin in AbcoudeEen nieuw Begin in Abcoude

Geplaatst op: 17 november 2014

Was het 2 jaar geleden dat het Chr.Mannenkoor Immanuël uit De Ronde Venen het Kerst Oratorium ,,Een Nieuw Begin’ in de bomvolle kerk Johannes De Doper uitvoerde nu is de Dorpskerk In Abcoude de locatie. Op vrijdagavond 12 december om 20.00 uur wordt onder de bezielende leiding van Jan Verhoef dit prachtig Oratorium uitgevoerd . Naast het Oratorium van Johan Bredewout kunt u ondermeer genieten van meer kerstrepertoire en muzikale intermezzi.

Het koor wordt muzikaal begeleid door Theo Griekspoor orgel, Peter van Dongen piano, Suzanne Arends dwarsfluit ,Monica Straathof hoorn, Mirjam Vos viool, Evelyne Heuvelmans hobo, Aukjen Nauta fagot, Christine van Aart trompet. De sopraanpartij wordt gezongen door de jonge sopraan Geeske van Laar. De tekst wordt gesproken door Gerda Jongsma.

De entreebewijzen voor dit mooie concert in de sfeervolle Dorpskerk in Abcoude kunt u tegen betaling van 10 euro afhalen bij Boekhandel Sprey in Abcoude, Drogisterij De Bree in Vinkeveen,
Boekhandel Mondria in Mijdrecht en bij de leden van het koor en bij de ingang van de kerk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een nieuw Begin in Abcoude

Was het 2 jaar geleden dat het Chr.Mannenkoor Immanuël uit De Ronde Venen het Kerst Oratorium ,,Een Nieuw Begin’ in de bomvolle kerk Johannes De Doper uitvoerde nu is de Dorpskerk In Abcoude de locatie. Op vrijdagavond 12 december om 20.00 uur wordt onder de bezielende leiding van Jan Verhoef … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: