Atlantis 2 pakt 1 punt

Geplaatst op: 17 november 2014

Zaterdag 15 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 zijn eerste thuiswedstrijd in de zaal tegen DKV IJmuiden 2. Dit was geen onbekende tegenstander voor Atlantis 2, het speelde namelijk in de veldcompetitie ook al tegen dit team. Na een sterk begin van Atlantis, werd uiteindelijk helaas maar 1 punt gehaald. De eindstand was 12-12.

Alhoewel Atlantis 2 al buiten tegen DKV IJmuiden gespeeld had, waren er ditmaal veel nieuwe gezichten bij de tegenstander. Helaas was de wedstrijd op het veld eerder dit seizoen verloren. Atlantis was zeer gebrand en gemotiveerd om dit keer 2 punten te halen. De wedstrijd begon met in de eerste aanval: Timo Jongerling, Jacco van Koeverden-Brouwer, Chantal Poolman en Cynthia Sassen. De eerste verdediging bestond uit: Berry de Jong, Kristian Geerdinck, Tamara Gortenmulder en Sophia van der Horst.

Het team begon goed en stond al snel voor. Er werden mooie kansen gecreëerd, alleen het afmaken lukte niet altijd. De verdediging van Atlantis maakte het DKV IJmuiden ook lastig om punten te scoren. Atlantis ging de rust in met een voorsprong van 7-4.

In de rust werden meerdere tips gegeven door Peter van der Wel en hierdoor kwam Atlantis vol goede moed uit de kleedkamer. Atlantis had er alle vertrouwen in dat het dit keer zou winnen omdat het zeker de betere ploeg was van de wedstrijd. Na de rust begonnen beiden ploegen te scoren waardoor er een aantal spannende momenten kwamen, vooral op het einde. Helaas werden er met name op het einde een aantal overbodige fouten gemaakt, wat uiteindelijk resulteerde in een eindstand van 12-12. Ondanks de verbetering vergeleken met de wedstrijd ervoor op het veld, zal Atlantis er alles aan doen om de volgende zaalwedstrijd tegen DKV IJmuiden 2 wel te winnen en 2 punten mee te nemen naar Mijdrecht.

Zaterdag 22 november speelt Atlantis 2 een thuiswedstrijd in sporthal de Phoenix in Mijdrecht tegen ZKC’31 2.

Zaterdag 15 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 zijn eerste thuiswedstrijd in de zaal tegen DKV IJmuiden 2. Dit was geen onbekende tegenstander voor Atlantis 2, het speelde namelijk in de veldcompetitie ook al tegen dit team. Na een sterk begin van Atlantis, werd uiteindelijk helaas maar 1 Lees meer »