Korfbalvereniging Atlantis 1 houdt punten in Mijdrecht

Geplaatst op: 17 november 2014

De wedstrijden tegen DKV zorgen altijd voor de nodige spanning. Het tweede team had voor deze wedstrijd in een felle strijd tegen het tweede team van DKV met 13-13 net een puntje weg kunnen slepen. Aan het eerste dus de taak om de tweestrijd in Mijdrechts voordeel te laten uitpakken. In verband met de blessure van Mark Goverse stond Maarten Helsloot in de basis.

In de beginfase van de wedstrijd wist Atlantis een voorsprong te nemen ten opzichte van DKV, maar naarmate de eerste helft vorderde kwam DKV steeds meer terug in de wedstrijd. Elke keer als er een gat geslagen werd, wist DKV toch weer dicht in de buurt te blijven. De ruststand was dan ook 11-10.

De tweede helft was het aan Atlantis om te laten zien wat ze in huis hebben om DKV te verslaan. De spanning was om te snijden. Maar uiteindelijk wist Atlantis zich staande te houden en de overwinning in de wacht te slepen. De eindstand was dan ook 22-19.

De volgende wedstrijd van Atlantis 1 zal zaterdag 22 november om 13.30 uur in sporthal de Phoenix in Mijdrecht worden gespeeld tegen Gemini 1.

Het door De Rabobank gesponsorde Atlantis 1 moest zaterdag 15 november aantreden tegen DKV uit IJmuiden. Na een wat mindere wedstrijd van vorige week, was Atlantis 1 er op gebrand om de twee punten in de wacht te slepen. Aan Atlantis de taak om dit ook waar te maken. De … Lees meer »