Hardwerkend KDO 2 sleept drie belangrijke punten uit het vuur in Almere

Geplaatst op: 24 november 2014

Na vijf nederlagen op rij speelde KDO 2 afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen AS 80.
Na een half uur spelen wist Jean-Paul Verbruggen het tweede op voorsprong te brengen, toen hij een vrije trap vanaf de rand van het zestienmetergebied raak schoot, 0-1. Vijf minuten later was het echter weer gelijk, toen AS 80 na vermeend buitenspel de 1-1 aantekende.

In de tweede helft bleef KDO 2 keihard vechten voor elke bal en werd de Kwakelse werklust in de 65e minuut beloond door een doelpunt van Patrick van de Nesse. Op aangeven van Quirijn Alderden wist Patrick van dichtbij hard de 1-2 binnen te schieten. De vreugde duurde helaas maar één minuut, want toen kreeg de thuisploeg een penalty die werd benut, 2-2. De wedstrijd kon na deze gelijkmaker alle kanten op gaan, maar tot groot genoegen van het Kwakelse kamp wist KDO de wedstrijd in zijn voordeel om te buigen. Na een slimme steekbal van Marco Rijbroek kwam Jean-Paul Verbruggen oog in oog met de Almeerse doelman, omspeelde hem en schoot fraai de 2-3 tegen de touwen. Met het nodige kunst- en vliegwerk bleef KDO overeind en kon er sinds tijden weer drie punten bijgeschreven worden.

Aankomende dinsdag speelt het tweede thuis de bekerwedstrijd tegen hoofdklasser Koninklijke HFC 2, waarna aankomende zondag de competitie wordt hervat tegen koploper VVIJ 3.

Na vijf nederlagen op rij speelde KDO 2 afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen AS 80.Na een half uur spelen wist Jean-Paul Verbruggen het tweede op voorsprong te brengen, toen hij een vrije trap vanaf de rand van het zestienmetergebied raak schoot, 0-1. Vijf minuten later was het echter weer gelijk, … Lees meer »